Αξιολόγηση Θέματος:
  • 16 Ψήφοι - 3.44 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Απρόοπτα συμβάντα (βλάβες, ατυχήματα κλπ)
Διόρθωστε με αν κάνω λάθος αλλα όπως και στα αυτοκίνητα όταν γίνεται μια σύγκρουση, ή δουλειά του οχήματος είναι να απορροφήσει όσο περισσότερη ζημιά γίνεται. Το ότι το λεωφορείο καταστραφηκε και οι επιβάτες επέζησαν σε μια τέτοια σφοδρή σύγκρουση δείχνει οτι ή κατασκευή ηταν σωστή. Χίλιες φορες σπασμένα λεωφορεία παρα να θρηνούμε ανθρώπους.
Απάντηση
Κι εγώ αυτό γνωρίζω, ότι συγκεκριμένα τμήματα ενός οχήματος ουσιαστικά προορίζονται, κατά κάποιο τρόπο, να παραμορφωθούν για να απορροφήσουν την δύναμη της πρόσκρουσης. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν ξέρω αλλά γενικά όσο πιο καινούργιο είναι ένα όχημα τόσο περισσότερο ασφαλές είναι λόγω της προόδου της τεχνολογίας.

Στο παρακάτω άρθρο γράφει πάντως ότι η οδηγός αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ είχε δουλέψει 16ωρη βάρδια την Τρίτη και σήμερα θα δούλευε επίσης 16 ώρες...
https://www.athenstransport.com/2025/07/...la-odigoi/
Απάντηση
Δεν γίνεται να δουλεύει 16ώρη βάρδια.. Μου φαίνεται εξωπραγματικό. Όπως με τη Πατρινιά γιατρίνα που στην αρχή γράφτηκε ότι ήταν από 36ωρη εφημερία όταν παραβίασε μπάρες και σηματοδότη και έπεσε πάνω στο τραίνο ενώ στην πραγματικότητα η εφημερία ήταν 14ωρη και είχε κοιμηθεί σπίτι της. Μιλούσε στο κινητό αφαιρέθηκε όπως έγινε και στην Πάτρα και έγινε αυτό που έγινε.....
Απάντηση
(05-07-2025, 12:29 AM)patrinos Έγραψε: Δεν γίνεται να δουλεύει 16ώρη βάρδια.. Μου φαίνεται εξωπραγματικό. Όπως με τη Πατρινιά γιατρίνα που στην αρχή γράφτηκε ότι ήταν από 36ωρη εφημερία όταν παραβίασε μπάρες και σηματοδότη και έπεσε πάνω στο τραίνο ενώ στην πραγματικότητα η εφημερία ήταν 14ωρη και είχε κοιμηθεί σπίτι της. Μιλούσε στο κινητό αφαιρέθηκε όπως έγινε και στην Πάτρα και έγινε αυτό που έγινε.....
Εσύ που ζεις και σου φαίνεται απίθανο;
Απάντηση
Αν αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα τότε θα πρέπει να παρέμβει ο Εισαγγελέας και το μαγαζί γωνία λουκέτο αλλά και σε πολιτικό επίπεδο για τη μπίζνα που έχει παιχτεί..
Απάντηση
(05-07-2025, 07:52 AM)patrinos Έγραψε: Αν αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα τότε θα πρέπει να παρέμβει ο Εισαγγελέας και το μαγαζί γωνία λουκέτο αλλά και σε πολιτικό επίπεδο για τη μπίζνα που έχει παιχτεί..
Αλήθεια πιστεύεις στην Ελλάδα ότι υπάρχει ανεξάρτητη δικαιοσύνη και εισαγγελείς που δρουν αυτοβούλως ;
Απάντηση
(05-07-2025, 12:29 AM)patrinos Έγραψε: Δεν γίνεται να δουλεύει 16ώρη βάρδια.. Μου φαίνεται εξωπραγματικό. Όπως με τη Πατρινιά γιατρίνα που στην αρχή γράφτηκε ότι ήταν από 36ωρη εφημερία όταν παραβίασε μπάρες και σηματοδότη και έπεσε πάνω στο τραίνο ενώ στην πραγματικότητα η εφημερία ήταν 14ωρη και είχε κοιμηθεί σπίτι της. Μιλούσε στο κινητό αφαιρέθηκε όπως έγινε και στην Πάτρα και έγινε αυτό που έγινε.....
Έχω δει από κοντά 16ωρες βάρδιες στη κοινοπραξία αλλά και στο ΚΤΕΛ Κορινθίας πριν γίνει η κοινοπραξία
Απάντηση
Το Citelis 9008 έχει μείνει από τις 14:45 στο Γαλάτσι στο 421. Απορώ πόση ώρα κάνει να έρθει αντικατάσταση. Χάθηκαν τα δρομολόγια 14:20 και 16:20 από Αφετηρία αλλά και 15:20 και 17:20 από Τέρμα.
Ακόμα και στις 16:00 να έφευγε αντικατάσταση θα προλάβαινε των 15:55 ή έστω 16:20 ώστε να προλάβει των 17:20
Απάντηση
Νεο ατύχημα σε οχημα του 122. Ο οδηγος κατεβηκε σε γνωστό πολυκατάστημα στο διάλειμμα του 122 και μαλλον δεν ειχε μπει το χειρόφρενο και το λεωφορείο έπεσε στον παράδρομο του κτηρίου ΑΜΕΑ στο Ελληνικό.
Απάντηση
'Οντως το ΖΝΜ-3872 χωρίς χειρόφρενο και χωρίς οδηγό κινήθηκε ανεξέλεγκτα,
ξήλωσε δημοτικές κολώνες φωτισμού και ακινητοποιήθηκε μερικά μέτρα παρακάτω.

https://www.notia.gr/2025/07/%cf%80%ce%b...e_vignette
Απάντηση

Μετάβαση στη συζήτηση:

Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 9 Επισκέπτης (ες)