Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iveco Urbanway 18 CNG
#1
Πριν λίγες μέρες ο argy ρώτησε αν υπάρχουν νεότερα από τα αρθρωτά Urbanway. Argy πες αλεύρι... Big Grin

[Εικόνα: 1.jpg]

Σε αυτό το άρθρο γράφει λεπτομέρειες: https://sakisgeorgiadis.blogspot.com/202...g.html?m=1

Απ' ότι γράφει στο παραπάνω site, έχει αρχίσει η κατασκευή των Urbanway οπότε μιας και πλησιάζει η ώρα που θα τα δούμε στην Αθήνα λέω να ανοίξω αυτό το θέμα.

Προσωπικά δεν μου αρέσει ο χρωματισμός της πρόσοψης του, κάτι με χαλάει, θα προτιμούσα να είναι πράσινο όλο το μπροστά μέρος από τους προβολείς και κάτω. Θα περιμένω βέβαια να τα δω και από κοντά γιατί αρχικά και τα Citelis στην αρχή δεν μου πολυάρεσαν αλλά τελικά πλέον μια χαρά μου φαίνονται.
Απάντηση
#2
Εμένα με χαλάει που θα μειωθούν οι GN στους δρόμους
Απάντηση
#3
Αυτό που με προβληματίζει εμενα η αληθεια είναι τα παραθυρα, η μάλλον η απουσία τους
Απάντηση
#4
Όμορφα φαίνονται είναι η αλήθεια , με αυτοκόλλητο τις γνωστές μπουρμουλήθρες που έχουν όλα τα CNG λεωφορεία. Εγώ μπορώ να διακρίνω μερικά παράθυρα (αν δεν είναι λόγω ήλιου) αλλά και πάλι φαίνονται λίγα σε σχέση με όλους τους άλλους τύπους λεωφορείων. Εύχομαι τουλάχιστον να ενισχύσουν πραγματικά τον στόλο του ΟΑΣΑ. Απ'ότι ξέρω θα πάνε Ανθούσα και θα δρομολογηθούν σε Β5 , 608 (γιατί όχι και στο 421) και οι νταλίκες GN θα πάνε στην Ράλλη.
Απάντηση
#5
Βατραχομούρικο. Καλώς να μας έρθουν!
Απάντηση
#6
Στο άρθρο πάντως λέει ότι ''κάποια ίσως ενισχύσουν τη Θεσσαλονίκη''. Σε κάθε περίπτωση τέλος του 2023 είναι αρκετά κοντά οπότε αναμένουμε ενώ ενδιαφέρον έχει και αν η ΟΣΥ θα αποσύρει κάποιον από τους παλιούς τύπους οχημάτων που έχουν αποδεκατιστεί πλέον όπως οι Αθηνές.
Απάντηση
#7
(20-06-2023, 10:58 PM)ecoj Έγραψε: Στο άρθρο πάντως λέει ότι ''κάποια ίσως ενισχύσουν τη Θεσσαλονίκη''. Σε κάθε περίπτωση τέλος του 2023 είναι αρκετά κοντά οπότε αναμένουμε ενώ ενδιαφέρον έχει και αν η ΟΣΥ θα αποσύρει κάποιον από τους παλιούς τύπους οχημάτων που έχουν αποδεκατιστεί πλέον όπως οι Αθηνές.
Πόσες Αθηνές είναι πάνω κάτω λειτουργικές αλήθεια;
Απάντηση
#8
(21-06-2023, 02:24 AM)Leon377 Έγραψε: Πόσες Αθηνές είναι πάνω κάτω λειτουργικές αλήθεια;
Μια απόπειρα καταγραφής τους σε ένα διάστημα μιας βδομάδας περίπου έβγαλε αποτέλεσμα 16 οπότε κάπου εκεί είναι. Μια αντίστοιχη απόπειρα καταγραφής του αριθμού των GN στο ίδιο διάστημα σε Ράλλη και Ανθούσα τις έβγαλε τουλάχιστον 117 χωρίς να σημαίνει προφανώς ότι βγαίονουν τόσα οχήματα έξω ταυτόχρονα. 
Βέβαια υπάρχουν κι άλλοι αποδεκατισμένοι τύποι όπως τα Neoplan midi που οριακά αν είναι 30, τα ελάχιστα Ν1 που έχουν απομείνει και ίσως και τα 6000αρα τρόλει.
Απάντηση
#9
(21-06-2023, 11:10 AM)ecoj Έγραψε: Μια απόπειρα καταγραφής τους σε ένα διάστημα μιας βδομάδας περίπου έβγαλε αποτέλεσμα 16 οπότε κάπου εκεί είναι. Μια αντίστοιχη απόπειρα καταγραφής του αριθμού των GN στο ίδιο διάστημα σε Ράλλη και Ανθούσα τις έβγαλε τουλάχιστον 117 χωρίς να σημαίνει προφανώς ότι βγαίονουν τόσα οχήματα έξω ταυτόχρονα. 
Βέβαια υπάρχουν κι άλλοι αποδεκατισμένοι τύποι όπως τα Neoplan midi που οριακά αν είναι 30, τα ελάχιστα Ν1 που έχουν απομείνει και ίσως και τα 6000αρα τρόλει.
Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι κυκλοφορούν τόσο λίγες Αθηνές και Neoplan midi. Ευχαριστώ
Απάντηση
#10
Με τις φουσκάλες μπροστά είναι ακόμα χειρότερο. Tongue Στο Bus Simulator 21 δεν παίζω σχεδόν ποτέ με αυτό, δεν μου αρέσει. Big Grin

Αλλά σε σχέση με τις GN και τα Volvo, θα μοιάζει 10 γενιές μπροστά.

@Thanos Φαίνεται να έχει κάτι μικρά παράθυρα, στα τζάμια δίπλα από τις μεσαίες πόρτες.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)