Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Λεωφορεία Λιμένων
#1
Παιδια εχθες βραδυ που ημουν στον Πειραια την ωρα που πηγαινα να μπω στο καραβι ειδα ενα ολοκαινουριο τριθυρο MAN Lion's city του ΟΛΠ.Απο το καταστρωμα μετα το εβλεπα για αρκετη ωρα που πηγαινοεφερνε επιβατες..Πολυ ομορφο!!
Απάντηση
#2
(10-02-2012, 11:42 PM)miltos xania Έγραψε: Παιδια εχθες βραδυ που ημουν στον Πειραια την ωρα που πηγαινα να μπω στο καραβι ειδα ενα ολοκαινουριο τριθυρο MAN Lion's city του ΟΛΠ.Απο το καταστρωμα μετα το εβλεπα για αρκετη ωρα που πηγαινοεφερνε επιβατες..Πολυ ομορφο!!

Που να μπεις και μέσα... Μιλάμε πετάει!!!!! Αθόρυβο και καμία σχέση με το προηγούμενο μοντέλο...
Απάντηση
#3
Θα μπορούσα να ανοίξω καινούργιο topic, αλλά ταιριάζει και εδώ. Η Cosco έχει 3 Citaro, 1 Setra και ένα ΜΑΝ αστικού τύπου λεωφορεία. Παλιότερα είχε και ένα MB O405N και κάποια άλλα που δεν θυμάμαι τώρα και ένα τουριστικό ΜΑΝ, που έγραφε απ' έξω Blue star ferries, μισθωμένο μια που είχε πινακίδες συμβατικού τύπου. Σύντομα θα έχω περισσότερες πληροφορίες σημειώνοντας πληροφορίες απ' τα ταμπελάκια μέσα στα λεωφορεία, μια που δουλεύω εκεί αν ενδιαφέρεται κανείς
Απάντηση
#4
Πρόσφατα ήρθε ως μισθωμένο το Neoplan ΑΝΚ 2640 στην Cosco σαν προσωρινός αντικαταστάτης του Setra που πάει για διάλυση λόγω τρακαρίσματος
Απάντηση
#5
Ήρθαν επίσης στην Cosco 2 Scania (δεν θυμάμαι μοντέλο) με χρώματα της ΟΣΥ και επίσης με το λογότυπο της ΟΣΥ (έχει αφαιρεθεί, αλλά φαίνονται τα γράμματα και το www.osy.gr). Λογικά είναι μισθωμένα απ' τον Παπαδάκη. Ξέρει κανείς τι παίζει? ήτανε να έρθουνε στην ΟΣΥ και ακυρώθηκε? ή ήταν υπηρεσιακά?
Απάντηση
#6
(03-03-2022, 04:17 PM)kostas260 Έγραψε: Ήρθαν επίσης στην Cosco 2 Scania (δεν θυμάμαι μοντέλο) με χρώματα της ΟΣΥ και επίσης με το λογότυπο της ΟΣΥ (έχει αφαιρεθεί, αλλά φαίνονται τα γράμματα και το www.osy.gr). Λογικά είναι μισθωμένα απ' τον Παπαδάκη. Ξέρει κανείς τι παίζει? ήτανε να έρθουνε στην ΟΣΥ και ακυρώθηκε? ή ήταν υπηρεσιακά?
Μάλλον πρόκειται για τα ΚΡΝ-4682 και ΚΡΝ-4684, τα 2 Scania Omnicity του ΚΤΕΛ Κορινθίας που απέκτησαν τον χρωματισμό του ΟΑΣΑ για τις ανάγκες του 740 και έπειτα αντικατασταθηκαν από τον Παπαδάκη. Λογικά, τα έδωσε με leasing στην Cosco ακριβώς όπως του παραδόθηκαν.
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Απάντηση
#7
(28-03-2022, 11:57 AM)MrVanHool Έγραψε: Μάλλον πρόκειται για τα ΚΡΝ-4682 και ΚΡΝ-4684, τα 2 Scania Omnicity του ΚΤΕΛ Κορινθίας που απέκτησαν τον χρωματισμό του ΟΑΣΑ για τις ανάγκες του 740 και έπειτα αντικατασταθηκαν από τον Παπαδάκη. Λογικά, τα έδωσε με leasing στην Cosco ακριβώς όπως του παραδόθηκαν.

Όλα τα λεωφορεία μέσα είναι από τον Παπαδάκη (συνολικά 8). Όντως από φωτογραφίες που είδα είναι ακριβώς τα ίδια, οπότε αυτά πρέπει να είναι. Το ταμπελάκι του κατασκευαστή δυστυχώς δίπλα στην πόρτα είναι πολύ ξεθωριασμένο για να μπορέσω να το διαβάσω. Υπάρχει δίπλα από τη θέση του οδηγού και μία βάση που είναι άγνωστο σε τι χρησίμευε. Πάντως η αλήθεια είναι ότι η κατάστασή τους δεν είναι και η καλύτερη και από την πρώτη μέρα που ήρθανε, συνέχεια βγαίνουν εκτός με βλάβη
Απάντηση
#8
(21-11-2019, 05:40 PM)kostas260 Έγραψε: Θα μπορούσα να ανοίξω καινούργιο topic, αλλά ταιριάζει και εδώ. Η Cosco έχει 3 Citaro, 1 Setra και ένα ΜΑΝ αστικού τύπου λεωφορεία. Παλιότερα είχε και ένα MB O405N και κάποια άλλα που δεν θυμάμαι τώρα και ένα τουριστικό ΜΑΝ, που έγραφε απ' έξω Blue star ferries, μισθωμένο μια που είχε πινακίδες συμβατικού τύπου. Σύντομα θα έχω περισσότερες πληροφορίες σημειώνοντας πληροφορίες απ' τα ταμπελάκια μέσα στα λεωφορεία, μια που δουλεύω εκεί αν ενδιαφέρεται κανείς
Μία μέρα χωρίς γέλιο, είναι μια χαμένη μέρα...
Απάντηση
#9
(03-03-2022, 04:17 PM)kostas260 Έγραψε: Ήρθαν επίσης στην Cosco 2 Scania (δεν θυμάμαι μοντέλο) με χρώματα της ΟΣΥ και επίσης με το λογότυπο της ΟΣΥ (έχει αφαιρεθεί, αλλά φαίνονται τα γράμματα και το www.osy.gr). Λογικά είναι μισθωμένα απ' τον Παπαδάκη. Ξέρει κανείς τι παίζει? ήτανε να έρθουνε στην ΟΣΥ και ακυρώθηκε? ή ήταν υπηρεσιακά?
Omnicity, έχει και Citaro το παλιό, και ΜΑΝ. Επίσης είδα και Iris Agora Diesel του ΟΛΠ.
Μία μέρα χωρίς γέλιο, είναι μια χαμένη μέρα...
Απάντηση
#10
(09-05-2022, 11:49 PM)Konstantinos Έγραψε: Omnicity, έχει και Citaro το παλιό, και ΜΑΝ. Επίσης είδα και Iris Agora Diesel του ΟΛΠ.

Το Irisbus έρχεται για να μεταφέρει εργαζόμενους δίπλα στην προβλήτα του ΟΛΠ (Στην πραγματικότητα Cosco, μια που διαχειρίζεται και εκείνη την προβλήτα). Συνολικά είναι πλέον 8 τα λεωφορεία που έχει.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)