βασικά θα ήθελα αν γίνεται να υπήρχε η δυνατότητα (εκτός κι αν υπάρχει και δεν το έχω δει) όπως στο παλιό φόρουμ, με το που μπαίνουμε μέσα να μας συνδέει αυτόματα. Δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά με διευκόλυνε η λύση αυτή
(14-11-2010, 02:51 AM)Cmaniac Έγραψε: Δεν εχουμε καταληξει ακομα στην τελικη διαμρφωση της πλαινης μπαρας, η οποια ομως θα πρεπει απο εδω και μπρος να θεωρειται δεδομενη.
Σωστή κίνηση η ύπαρξη της πλαϊνής μπάρας, καλό θα ήταν όμως να μειωθεί το μέγεθός της (ειδικότερα ως προς το πλάτος της) γιατί σε monitor μικρότερου μεγέθους δυσκολεύει η πλοήγηση με τις μπάρες κύλισης.
(14-11-2010, 01:49 AM)Paul:) Έγραψε: Γράφω εδώ αν και αφορά γενικά την σελίδα... Πιστεύω ότι η μπαρα του facebook που μπήκε στα αριστερά δυσκολεύει τρομερά τον χρήστη να περιηγηθεί...
Συμφωνώ απόλυτα. Άσε που στην δουλειά μπλοκάρουν το facebook και έτσι χάνω το 20% της σελίδας για να λέει "Web Page Blocked"!
(15-11-2010, 04:22 PM)Paul:) Έγραψε: Μικρυνέ την όμως αν είναι δυνατό γιατί τώρα που δεν είμαι σπίτι και δουλεύω σε λάπτοπ με 17" δεν λέγεται πως φαίνεται... Υποθέτω και σε άλλους το ίδιο
Επειδη το εχω δοκιμασει και σε αρκετες αναλυσεις, μηπως φταιει το προγραμμα περιηγησης? Με ποιον browser εισαι?
Πιο κατω θα δεις πως ειναι σχεδιασμενο να φαινεται