Αξιολόγηση Θέματος:
  • 10 Ψήφοι - 4 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ΣΤΑΣΥ - Μετρό - Γραμμή 2
Τελικώς η μετονομασία του σταθμού "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" σε "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ" φαίνεται πως προχωράει και σε επίσημο επίπεδο, μετά την πρόχειρη και μονομερή (?) τοποθέτηση πινακίδας, από τη Δημοτική Αρχή της Ηλιούπολης, το προηγούμενο Σάββατο.

Ο υπουργός, Μ. Χρυσοχοΐδης, κατά την ομιλία του στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, στη συζήτηση για το διορισμό του νέου προέδρου του ΟΑΣΑ, δήλωσε πως, με δική του εντολή ο σταθμός θα φέρει το όνομα "ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ".
Απάντηση
(20-11-2013, 12:49 AM)marios.ilioupoli Έγραψε: Τελικώς η μετονομασία του σταθμού "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" σε "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ" φαίνεται πως προχωράει και σε επίσημο επίπεδο, μετά την πρόχειρη και μονομερή (?) τοποθέτηση πινακίδας, από τη Δημοτική Αρχή της Ηλιούπολης, το προηγούμενο Σάββατο.

Ο υπουργός, Μ. Χρυσοχοΐδης, κατά την ομιλία του στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, στη συζήτηση για το διορισμό του νέου προέδρου του ΟΑΣΑ, δήλωσε πως, με δική του εντολή ο σταθμός θα φέρει το όνομα "ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ".

Σαν το Αγ. Δημήτριος - Αλέκος Παναγούλης. Πέραν του ότι είναι παπάτζα, να μην χρησιμοποιήσω καμιά βαρύτερη κουβέντα, να ονομάζεις σταθμούς με ονόματα ανθρώπως που δεν έχουν και καμία σχέση με την περιοχή, δεν είναι χρηστικό να έχεις σταθμούς με ονόματα δυσκολομνημόνευτα. Μπορώ να πω πως είναι και ασέβια να πεις θα κατέβω στον Παναγούλη για να πάω στο mall.
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση
Είναι μεγάλη βλακεία αλλά άντε να βρεις άκρη. Αν πεις κουβέντα θα σε πούνε ανιστόρητο και άσχετο κλπ. Δεν δείχνεις σεβασμό με αυτό τον τρόπο αλλά βλακεία.
Απάντηση
(20-11-2013, 03:29 AM)nikos1991 Έγραψε: Σαν το Αγ. Δημήτριος - Αλέκος Παναγούλης. Πέραν του ότι είναι παπάτζα, να μην χρησιμοποιήσω καμιά βαρύτερη κουβέντα, να ονομάζεις σταθμούς με ονόματα ανθρώπως που δεν έχουν και καμία σχέση με την περιοχή, δεν είναι χρηστικό να έχεις σταθμούς με ονόματα δυσκολομνημόνευτα. Μπορώ να πω πως είναι και ασέβια να πεις θα κατέβω στον Παναγούλη για να πάω στο mall.
Τα ονόματα δεν είναι καθόλου άσχετα. Στο σημείο που βρίσκεται το μετρό του Αγ. Δημητρίου είχε σκοτωθεί ο Αλ. Παναγούλης.
Απάντηση
Όσοι θα έχουν χρησιμοποιεί το Μετρό, κατά μήκος της τελευταίας επέκτασης (ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ), θα έχουν σίγουρα παρατηρήσει ότι οι αλλαγές τροχιάς δεν έχουν καμία σχέση με το παλιό δίκτυο και μάλιστα, πολλές φορές, δε γίνεται καν αντιληπτή η διέλευσή τους από αυτές.

Γνωρίζει κανείς τι διαφορετικό υπάρχει στο τμήμα αυτό (και πιθανόν και στο ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ - ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ, αλλά δεν το χρησιμοποιώ, οπότε δεν το γνωρίζω), το οποίο έχει τη θετική συνέπεια να μην ακούγεται αυτός ο ενοχλητικός ήχος, κάθε φορά που ο συρμός περνάει μία διακλάδωση, όπως συμβαίνει στο υπόλοιπο δίκτυο;
Απάντηση
Μάλλον οτι η διακλάδωση ξεκινάει απο το ίδιο σημείο καί για τις δύο τροχιές χιαστή.Ενώ στις καινούργιες επεκτάσεις ξεκινάει απο την τροχιά 1 πρός την τροχιά 2 και μετά απο την τροχιά 2 πρός την τροχιά 1.Πιστεύω οτι αυτός είναι ο λόγος.
Απάντηση
Σήμερα συρμός 2ης γενιάς με κατεύθυνση το Ελληνικό έλεγε στην προμετωπίδα Αργυρούπολη αντί για Ελληνικό όπως έγραφε η τηλεματική. Επίσης πολλές φορές συρμοί που τερματίζουν στο Ελληνικό έχουν στην προμετωπίδα Άγιος Δημήτριος
Απάντηση
Έχω μια "άσχετη" απορία. Από την στιγμή που αποβιβαζομαι Σεπόλια, έχω παρατηρήσει πως ο οδηγός βγαίνει για να γίνει αλλαγή οδηγού. Η αλλαγή αυτή συμβαίνει μόνο Σεπόλια?
- Μην καταστρέφετε κι άλλο το 164 !  Chair  - 
Απάντηση
Εκεί συνήθως γίνονται οι αλλαγές! Οι ηλεκτροδηγοί δεν οδηγάνε μόνο ένα συρμό στη βάρδια τους οπότε οι αλλαγές είναι συχνές!
Απάντηση
(24-08-2018, 01:19 PM)ecoj Έγραψε: Εκεί συνήθως γίνονται οι αλλαγές! Οι ηλεκτροδηγοί δεν οδηγάνε μόνο ένα συρμό στη βάρδια τους οπότε οι αλλαγές είναι συχνές!
Όντως;; Παντως και στον Αγ. Δημητριο εχω δει αλλαγές.
Πόσους συρμους οδηγάνε;
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  ΣΤΑΣΥ - Μετρό - Γραμμή 3 Cmaniac 179 182.200 29-01-2024, 11:11 PM
Τελευταία Δημοσίευση: panagiotisg
  ΣΤΑΣΥ (πρώην ΗΣΑΠ) - Μετρό - Γραμμή 1 ecoj 76 77.962 13-05-2022, 02:21 PM
Τελευταία Δημοσίευση: panos1b
  ΣΤΑΣΥ - Μετρό - Γραμμή 4 (υπό κατασκευή) nikos1991 15 26.629 31-01-2022, 02:09 PM
Τελευταία Δημοσίευση: panos1b

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)