Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bελτίωσε το Forum με τις ιδέες σου... Μπορείς!
#21
Ακούγεται πολύ καλό αλλά θέλει σκέψη.
Απάντηση
#22
(04-10-2013, 10:39 PM)ecoj Έγραψε: Ακούγεται πολύ καλό αλλά θέλει σκέψη.

Θέληση και οργάνωση. Το πρώτο φαίνεται ότι υπάρχει. Και για το δεύτερο δε νομίζω ότι είναι ανέφικτο.
Απάντηση
#23
(04-10-2013, 07:37 PM)marios.ilioupoli Έγραψε: Θα ρίξω μια ιδέα. Επειδή βλέπω ότι όλοι έχουμε ενδιαφέρουσες προτάσεις να καταθέσουμε, με στόχο την αναδιάρθρωση του συγκοινωνιακού δικτύου της Αθήνας, πως θα έβλεπαν διαχειριστική ομάδα και συμFORUMίτες το ενδεχόμενο να υπάρχει οργανωμένη διαβούλευση για συγκεκριμένο διάστημα και στη συνέχεια μια ομάδα να αναλάβει να συλλέξει τις προτάσεις, να τις καθαρογράψει και με την υπογραφή όλων όσοι συμμετέχουν στη διαβούλευση, η πρόταση αυτή να κατατεθεί επίσημα στον ΟΑΣΑ;

Και νομίζω πως έτσι θα αποκτήσει και ένα κύρος το forum, γιατί δε θα λειτουργεί ως μια σελίδα που θα μπαίνει ο καθένας να γράφει για να το βλέπουν μερικά ακόμη άτομα και τέλος.

Ακούω γνώμες και κριτικές...

Πολύ καλύ πρωτοβουλία. Θέλει ωστόσο υπομονή και πάνω απ' όλα ΕΠΙΜΟΝΗ! Big Grin

I'm joining the club!
Απάντηση
#24
Ψαρωτικός ο τίτλος Tongue
Τι εννοώ με το παραπάνω, εδώ θα είναι η γωνιά που μπορούμε να συζητάμε για το τι θα γράφουμε και τι δεν θα γράφουμε σε ένα θέμα. Γίνεται σήμερα μια συζήτηση για το αν θα πρέπει να γράφουμε το αριθμολόγιο στο "Ποιοί τύποι λεωφορείων κυκλοφορούν" ή όχι. Για να μην βγούμε εντελώς off topic σε εκείνο το θέμα μπορούμε να το συζητήσουμε εδώ.
Μπαίνοντας στο ψητό του θέματος, μπορούμε να γράφουμε το αριθμολόγιο στο "Ποιοί τύποι λεωφορείων κυκλοφορούν" και να φτιάξουμε ένα νέο τόπικ (έστω αξιοπερίεργες παρατηρήσεις οχημάτων), μεταφέροντας τον κατάλογο των λεωφορείων ανά γραμμή και να σημειώνουμε από κάτω τις εμφανίσεις που δεν αντιστοιχούν στον κατάλογο. πχ GΝ στο 206 και όχι το κλασικό πήρε Ν1 το Α4. (το παράδειγμα είναι τυχαίο, προφανώς και δεν είδα GN στο 206).

 
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση
#25
Αν διαχωριστούν θα υπάρχει ένα θέμα μόνο για αριθμολαγνεία! 
Απάντηση
#26
Bελτίωσε το Forum με τις ιδέες σου... Μπορείς!

Αφού το έχουμε και μάλιστα στη σωστή κατηγορία.... [img]images/smilies/wink.gif[/img]
Απάντηση
#27
Καλή ιδέα θα ήταν να ενταχθεί το site στα φόρουμ του tapatalk. Απίστευτα γρήγορη πρόσβαση στα φόρουμ και πολύ καθαρή. (Το χρησιμοποιώ ήδη για 2 φόρουμ που συμμετέχω και βολεύει πολύ για νέες αναρτήσεις κλπ.)

Ορίστε και το λινκ για περισσότερες πληροφορίες. http://www.tapatalk.com/
Βάλτε Solaris Urbino 8.6 σε 537,712,728,729 και αυξήστε τα δρομολόγια του Γ9, του Α10 και του Β10!! Τροποποιήστε τα τοπικά του Μενιδίου και βάλτε την αφετηρία στο ΣΚΑ!! Δημιουργήστε μία νέα γραμμή να καλύπτει Κύπρου & Ιωνίας!!
Απάντηση
#28
(30-12-2013, 05:54 PM)'nikost' Έγραψε: Καλή ιδέα θα ήταν να ενταχθεί το site στα φόρουμ του tapatalk. Απίστευτα γρήγορη πρόσβαση στα φόρουμ και πολύ καθαρή. (Το χρησιμοποιώ ήδη για 2 φόρουμ που συμμετέχω και βολεύει πολύ για νέες αναρτήσεις κλπ.)

Ορίστε και το λινκ για περισσότερες πληροφορίες. http://www.tapatalk.com/

 

Δεν είναι και ότι καλύτερο να περνούν τα username και οι κωδικοί από server τρίτων... Υπάρχει άλλωστε και η mobile έκδοση του forum, που είναι επίσης πολύ ελαφριά και προσβάσιμη από τον browser κάθε κινητής συσκευής.



 
Απάντηση
#29
Με αφορμή το θέμα που έχει ξεσπάσει με τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί από 2 συγκεκριμένα άτομα στο γνωστό γκρουπάκι του fb, θα μπορούσαμε να κάνουμε την gallery προσβάσιμη μόνο στα μέλη του forum; Είναι τουλάχιστον λάθος να δημοσιεύονται φωτογραφίες δίχως άδεια από τον φωτογράφο, ή έστω εν γνώσει του. Αν η gallery είναι προσβάσιμη μόνο από τα μέλη θα ξέρουμε τουλάχιστον πως τη μακακία την έχει κάνει κάποιος από δω μέσα.
 

 
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση
#30
Συμφωνώ ότι αυτό που γίνεται από τη σελίδα τη γνωστή είναι λάθος και άσχημο αλλά δεν θα ήταν κάπως να κλειδώσουμε όλες τις φωτογραφίες; Μόνο για μας; 
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)