Θέματα: 5
(03-12-2025, 09:52 AM)Aggele Έγραψε: Τι γίνεται με το wifi στο μετρό; Επειδη κυκλοφορώ συχνά σε όλο το μήκος την πράσινης και κόκκινης και εν μέρει σε μεγάλο μέρος της μπλε αν εξεραισουμ τα υπέρ για κομμάτια της πράσινης στο υπόλοιπο δίκτυο από τότε που ανακοινώθηκε δεν έχω δει καμιά διαφορά πόσο μάλλον που λέγανε για τρεις σταθμούς στην κόκκινη γραμμή
Άγιο Δημήτριο με Ελληνικό αφορούσε
Δεν είχε σήμα
Τώρα έχει
Θέματα: 11
(03-12-2025, 12:42 PM)Leon377 Έγραψε: Άγιο Δημήτριο με Ελληνικό αφορούσε
Δεν είχε σήμα
Τώρα έχει
Ναι με προοπτική όμως επέκτασης που είναι η επέκταση;;;
Θέματα: 7
Άλλο το 5G και άλλο το WiFi. Στο κομμάτι από Άγιο Δημήτριο μέχρι Ελληνικό πιάνει παντού 5G που πριν δεν έπιανε ούτε στους σταθμούς. Τώρα υποτίθεται μπαίνει και από Συγγρού-Φιξ μέχρι Άγιο Δημήτριο. WiFi έχει μπει σε Σύνταγμα και νομίζω σε Ακρόπολη (υποθέτω θα λειτουργεί ακόμα). Ονομάζεται/Ονομαζόταν WiFi4GR και βρήκα screenshot ότι είχα συνδεθεί τέλος Σεπτεμβρίου. Ωστόσο επειδή πιάνει καλό σήμα δεν θυμάμαι να το έχω χρησιμοποιείται πρόσφατα. Πάντως σημαντικότερο είναι να πιάνει 5G παρά να έχει WiFi.
Θέματα: 5
(03-12-2025, 02:18 PM)Crabman Έγραψε: Άλλο το 5G και άλλο το WiFi. Στο κομμάτι από Άγιο Δημήτριο μέχρι Ελληνικό πιάνει παντού 5G που πριν δεν έπιανε ούτε στους σταθμούς. Τώρα υποτίθεται μπαίνει και από Συγγρού-Φιξ μέχρι Άγιο Δημήτριο. WiFi έχει μπει σε Σύνταγμα και νομίζω σε Ακρόπολη (υποθέτω θα λειτουργεί ακόμα). Ονομάζεται/Ονομαζόταν WiFi4GR και βρήκα screenshot ότι είχα συνδεθεί τέλος Σεπτεμβρίου. Ωστόσο επειδή πιάνει καλό σήμα δεν θυμάμαι να το έχω χρησιμοποιείται πρόσφατα. Πάντως σημαντικότερο είναι να πιάνει 5G παρά να έχει WiFi.
Ράγες βάζουν τώρα. Θα μπει και 5G μαζί;
(03-12-2025, 05:16 PM)Leon377 Έγραψε: Ράγες βάζουν τώρα. Θα μπει και 5G μαζί;
Ναι
Σύναψη:Παράλληλα με τις εργασίες αντικατάστασης σιδηροτροχιών, στα ίδια σημεία θα πραγματοποιούνται και εργασίες για την εγκατάσταση δικτύου 5G. Με τον τρόπο αυτό, δυο σημαντικές για το δίκτυο παρεμβάσεις θα εξελίσσονται ταυτόχρονα και γρήγορα, χωρίς να διαταράσσεται η λειτουργία του Μετρό συνολικά.
https://www.stasy.gr/%CE%AD%CE%BA%CF%84%...3%CF%84-8/
Θέματα: 11
(03-12-2025, 02:18 PM)Crabman Έγραψε: Άλλο το 5G και άλλο το WiFi. Στο κομμάτι από Άγιο Δημήτριο μέχρι Ελληνικό πιάνει παντού 5G που πριν δεν έπιανε ούτε στους σταθμούς. Τώρα υποτίθεται μπαίνει και από Συγγρού-Φιξ μέχρι Άγιο Δημήτριο. WiFi έχει μπει σε Σύνταγμα και νομίζω σε Ακρόπολη (υποθέτω θα λειτουργεί ακόμα). Ονομάζεται/Ονομαζόταν WiFi4GR και βρήκα screenshot ότι είχα συνδεθεί τέλος Σεπτεμβρίου. Ωστόσο επειδή πιάνει καλό σήμα δεν θυμάμαι να το έχω χρησιμοποιείται πρόσφατα. Πάντως σημαντικότερο είναι να πιάνει 5G παρά να έχει WiFi.
Πολλές συσκευές δεν υποστηρίζουν το 5G και στα σπίτια μας που έχουμε ορισμένοι κινητές συσκευές ή ακόμα και έξυπνες συσκευές αν δεν είναι τελευταίο μοντέλο δεν το υποστήριζε. Επίσης εγώ αναφερόμουν στο ίντερνετ που θα μπορεί να συνδέεται κάποιος στο μετρό τώρα για το wifi που έτσι το είχαν παρουσιάσει δεν ξέρω πόσοι το ξέρουν ή το χρησιμοποιυν αφού όλοι εχο9ανοιχυα τα δεδομένα μας. Οπότε στην ερώτηση μου σχετικά με το σήμα κινητής για να κάνω και εγώ την διόρθωση δεν έχει φτάσει σε κάλιο αξιόλογο βαθμό η επέκταση του
(, 11:05 AM)Aggele Έγραψε: Πολλές συσκευές δεν υποστηρίζουν το 5G και στα σπίτια μας που έχουμε ορισμένοι κινητές συσκευές ή ακόμα και έξυπνες συσκευές αν δεν είναι τελευταίο μοντέλο δεν το υποστήριζε. Επίσης εγώ αναφερόμουν στο ίντερνετ που θα μπορεί να συνδέεται κάποιος στο μετρό τώρα για το wifi που έτσι το είχαν παρουσιάσει δεν ξέρω πόσοι το ξέρουν ή το χρησιμοποιυν αφού όλοι εχο9ανοιχυα τα δεδομένα μας. Οπότε στην ερώτηση μου σχετικά με το σήμα κινητής για να κάνω και εγώ την διόρθωση δεν έχει φτάσει σε κάλιο αξιόλογο βαθμό η επέκταση του
Λέγοντας 5G εννοούσα (και εννοεί η ΣΤΑΣΥ) το σήμα κινητής τηλεφωνίας. Γι'αυτό είπα ότι είναι σημαντικότερο μιας και, όπως είπες και εσύ, σχεδόν όλοι έχουμε ανοιχτά τα δεδομένα μας. Κάλυψη σήματος κινητής τηλεφωνίας πρέπει να υπάρχει σε σταθμούς και σήραγγες ανεξαρτήτως του αν θέλουν να εγκαταστήσουν WiFi και στους κεντρικούς (ή σε όλους) τους σταθμούς. Το σημαντικό είναι να έρχονται οι συρμοί γρήγορα ώστε να μην χρειαζόμαστε το WiFi στις αποβάθρες. Για WiFi σε συρμούς δεν θυμάμαι να έχει ακουστεί κάτι.