Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ypodomes.com]Μετρό Αθήνας: Αναγκαία η επέκταση της Γραμμής 4 για να καλύψει την Λεωφόρο Κηφισίας
#14
Για να πάει το μετρό στην Πετρούπολη πρέπει πρώτα να πάει απο την Βεΐκου στον Περισσό, ύστερα να επεκταθεί προς Ν. Φιλαδέλφεια και τέλος να φτάσει και εκεί. Και φυσικά πρέπει πρώτα να ξεκινήσει, έστω, η κατασκευή της πρώτης φάσης. Αν σκεφτούμε ότι κάτι τέτοιο δεν έχει ξεκινήσει καν και λογικά δεν θα αρχίσει πριν από το 2020 και οτι επιπλέον θα χρειαστούν 8-10 χρόνια κατασκευής για την πρώτη φάση, καταλαβαίνουμε για πότε μιλάμε..... Επιπλέον, είναι μεν συμπαθής η Πετρούπολη, αλλά αν βρεθεί χρηματοδότηση για όλα αυτά τα έργα, υποθέτω ότι θα πρέπει να προηγηθεί το έργο της επέκτασης προς Λ. Κηφισίας, καθώς εκεί είναι πολύ μεγαλύτερο το κυκλοφοριακό πρόβλημα, ενώ θα προστεθεί και μεγαλύτερος αριθμός επιβατών. 
Όσο για τους σταθμούς σε Εξάρχεια και Κολωνάκι και εμένα με έχουν προβληματίσει, αλλά η γραμμή θα περνά ούτως ή άλλως από κάτω, επομένως η κατασκευή τους δεν δημιουργεί ιδιαίτερα έξοδα.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: [ypodomes.com]Μετρό Αθήνας: Αναγκαία η επέκταση της Γραμμής 4 για να καλύψει την Λ... - από antonis - 07-11-2018, 06:18 PM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [news247.gr] Ξεκινάει η κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας dimangelid 0 2.584 12-10-2016, 01:04 AM
Τελευταία Δημοσίευση: dimangelid

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)