Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Σύστημα τηλεματικής στις Ο.ΣΥ.
Περί τηλεματικής και προχειρότητας ο λόγος :

Όλοι ξέρετε ότι υπάρχει η στάση ΚΗΠΟΣ στην Βασ. Σοφιάς στην άνοδο, μετά την Ηρώδου Αττικού, στην οποία κάνουν στάση τα Α5, 220, 221, 235, 608, Χ14, 622, 815.

Η στάση αυτή έχει ξεμείνει από τον καιρό που περνούσαν 40 - 50 λεωφορειακές γραμμές από το σημείο και υπήρχε ανάγκη να απεμπλέκονται τα οχήματα και να μην κάνουν "ουρά".

Όμως η αναγκη αυτή έχει εκλείψει εδώ και χρόνια, η δε στάση είναι σε παντελώς λάθος σημείο γιατί είναι πολύ μακριά από το Σύνταγμα και δεν εξυπηρετεί τίποτα. Οι προηγούμενες στάσεις (αυτή του τρόλλευ έξω από τη Βουλή και αυτή των λεωφορείων Παγκρατίου, λίγο πιό πάνω) είναι σαφώς καλύτερα τοποθετημένες.

Το γεγονός αυτό το κατάλαβε μετά από έτη φωτός και ο ΟΑΣΑ και ΚΑΤΑΡΓΕΙ επιτέλους τη στάση αυτή. Τα μεν λεωφορεία του Ζωγράφου και το Α5 θα κάνουν στάση μαζί με τα του Παγκρατίου πρίν την Ηρώδου Αττικού, το δε Ε14 θα κάνει στάση μαζί με το τρόλλευ (και αυτό λογικότατο αφού μαζί ανεβαίνουν την Κηφισίας).

ΟΜΩΣ : Γιατί ρε άνθρωποι δεν είπατε τίποτα στην εταιρεία ανάδοχο της τηλεματικής και ξοδέψατε χρήματα να σκάψετε και να τοποθετήσετε ηλεκτρολογικό εξοπλισμό στην (άχρηστη και μη εξυπηρετική από καιρό) στάση που καταργείται απο βδομάδα ;;;;; Τόση ασυνεννοησία;;; Τόση αβελτηρία μαζεμένη σε έναν Οργανισμό;;;; Οι περισσότεροι από αυτούς που δουλεύουν εκεί μέσα δεν κάνουν ούτε για αποκομιδή σκουπιδιών.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Σύστημα τηλεματικής στις Ο.ΣΥ. - από Citaro - 26-11-2015, 01:19 PM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Σύστημα τηλεματικής στα ΚΤΕΛ panos1b 25 6.559 11-04-2024, 08:48 PM
Τελευταία Δημοσίευση: kostas720

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 8 Επισκέπτης (ες)