Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[E-Go.gr] Λονδίνο 2012: Έρχεται Wi-Fi σύνδεση στο μετρό
#1
Πόσες φορές έχει τύχει να μετακινείσαι με το μετρό και να αναρωτιέσαι γιατί να μην έχει παντού σήμα το κινητό σου ή να μην υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο;

Ναι, σίγουρα το κινητό δεν είναι ο μόνος τρόπος αξιοποίησης του χρόνου μας στο μετρό, αλλά δεν παύει να αποτελεί μια καλή επιλογή. Κι αν σήμα πιάνει σε μερικούς σταθμούς, από Διαδίκτυο μέχρι στιγμής δύσκολα τα πράγματα.

Άλλωστε, δεν είναι διατεθειμένοι όλοι οι χρήστες να φορτώνουν το λογαριασμό τους με χρέωση για Ίντερνετ όπου ειδικά είναι πολύ εύκολο να χαθεί η μπάλα και να υπερβούν το πάγιο.

Οι κάτοικοι του Λονδίνου, όμως, φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν ασύρματη Wi-Fi σύνδεση σε ένα μεγάλο τμήμα του μετρό της. Συγκεκριμένα, πολύ σύντομα 80 από τους 276 σταθμούς θα διαθέτουν Wi-Fi, ενώ υπάρχει προγραμματισμός μέχρι το τέλος του χρόνου να εγκατασταθεί Wi-Fi και σε άλλους 40 σταθμούς.

Όλο το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και κατά τη διάρκειά τους, η υπηρεσία θα είναι δωρεάν. Μετά, όμως, όποιος επιθυμεί να συνδέεται στο Διαδίκτυο, θα χρειάζεται να πληρώνει κάποιο αντίτιμο.

Βέβαια, το αρνητικό είναι ότι προς το παρόν, οι επιβάτες θα απολαμβάνουν το Wi-Fi μόνο όση ώρα βρίσκονται στους σταθμούς κι όχι εν κινήσει, αφού κάτι τέτοιο θα έκανε το κόστος απαγορευτικό για να υλοποιηθεί άμεσα. Καμία σκέψη να υλοποιηθεί η ιδέα και στην Ελλάδα να τολμήσουμε να κάνουμε; Μάλλον όχι, ε;
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
[E-Go.gr] Λονδίνο 2012: Έρχεται Wi-Fi σύνδεση στο μετρό - από GeorgIrisbus - 15-03-2012, 08:26 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)