Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Τα Νέα] Απεργεί τη Δευτέρα το προσωπικό εδάφους του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης
#1
Αναμένονται προβλήματα στις πτήσεις

Σε απεργία θα προχωρήσει τη Δευτέρα το προσωπικό εδάφος του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης, του δεύτερου μεγαλύτερου κόμβου αεροπορικών συγκοινωνιών στην Ευρώπη, καθώς δεν έχει επιλυθεί η διαμάχη με τη διοίκηση του αεροδρομίου για μισθολογικά θέματα.

Η 24ωρη απεργία θα ξεκινήσει στις 05:00 (ώρα Γερμανίας) τη Δευτέρα.

Οι εργαζόμενοι είχαν ήδη προχωρήσει σε στάσεις εργασίας την Πέμπτη και την Παρασκευή, με αποτέλεσμα την ακύρωση αρκετών πτήσεων σε κάθε περίπτωση -κυρίως μικρών και μεσαίων αποστάσεων.

Η συνδικαλιστική ένωση GdF προκήρυξε την απεργία, μετά το «διάλειμμα κινητοποιήσεων» το Σαββατοκύριακο, επιρρίπτοντας αδιαλλαξία στην διοίκηση της Fraport, της εταιρείας που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο. Η διοίκηση από την πλευρά κάνει λόγο για «υπερβολικές διεκδικήσεις» από την πλευρά των εργαζομένων.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
[Τα Νέα] Απεργεί τη Δευτέρα το προσωπικό εδάφους του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης - από Konstantinos MercedesBenz - 19-02-2012, 09:02 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)