Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[In.gr] Στις φλόγες έχει παραδοθεί το κέντρο της Αθήνας-Επεισόδια και στην περιφέρεια
#2
Επιστολή σε Παπουτσή-Γερουλάνο

Επιστολή στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή και στον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο, σχετικά με τα έκτροπα της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας, απέστειλε ο σύνδεσμος Ελλήνων τουριστικών πρακτόρων «Hatta» ζητώντας, όπως τονίζει, την υπεύθυνη απάντηση της πολιτείας.

Ο σύνδεσμος κάνει λόγο για τεράστια δυσφήμηση της χώρας μας σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη χρονική περίοδο κατά την οποία γίνονται προ-κρατήσεις για το 2012.

Σημειώνει επίσης ότι η διεθνής κοινότητα, έγινε για άλλη μια φορά, μάρτυρας, όχι μόνο απαράδεκτων εικόνων από τη βεβήλωση του ιερού βράχου της Ακρόπολης και τις τεράστιες καταστροφές στο κέντρο της πρωτεύουσας, αλλά και της ολιγωρίας των κρατικών αρχών να αποτρέψουν αυτά τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα.

Ο «Hatta» ζητά μια υπεύθυνη απάντηση για τα γεγονότα από την πολιτεία και ρωτά ποιος σχεδιασμός και ποια μέτρα είχαν ληφθεί για να αποφευχθούν ανάλογα έκτροπα, ποιες οδηγίες είχαν δοθεί στο προσωπικό φύλαξης της Ακρόπολης και αν διενεργήθηκε έρευνα για τον τρόπο που έγινε η «είσοδος» στον ιερό βράχο.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
[NewsBeast.gr] Ευθύνες για τα έκτροπα ζητούν οι τουριστικοί πράκτορες - από Konstantinos MercedesBenz - 14-02-2012, 11:20 PM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ] Στις 800.000 ευρώ οι ζημιές από τα επεισόδια στο κέντρο mercedes elbo 0 2.089 05-07-2011, 12:47 AM
Τελευταία Δημοσίευση: mercedes elbo

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)