(03-10-2010, 12:20 PM)Cmaniac Έγραψε: Η Ραλλη στελνει οδηγους στο Α/Σ Πειραια οπως πολυ σωστα ειπε ο B10M γιατι υπαρχει ζητημα προμηθειας ανταλλακτικων για τις Volvo κυριως. Αυτη τη στιγμη ειναι ακινητοποιημενες στο αμαξοστασιο της Π. Ραλλη αρκετες νταλικες και δεν θα μετακινηθουν εαν δεν βρεθουν ανταλλακτικα για να επισκευαστουν.
Οκτωμβριος 2010.
(09-01-2011, 03:20 PM)Cmaniac Έγραψε: Μάλλον βιάστηκα.
Αυτο πρεπει να ισχυει απο αυριο ή απο την επομενη Δευτερα. Εχω δει βάρδιες.
Απο αυτα που πηρε το αυτι μου, εδωσε το 700 η Ράλλη μαλλον στο Βοτανικό και πηρε Α/Β/Γ16.
Επισης πηρε βαρδιες, αν οχι ολοκληρα, τα Α1/Β1 με IAD απο Πειραια. Μαλιστα μιλουσα και μου ειπαν επι λεξη "Πηραμε Α1" και φυσιολογικα πααντησα "ωραια, solaris παλι στην παραλια" και πηρα την αποστομωτικη απαντηση "Οχι, θα βγαζουμε IAD απο Πειραια" και εμεινα καγκελο.
Που θα χωρεσει ο κοσμος του Α1 σε IAD ιδεα δεν εχω.. Και μιλαμε για καθημερινες..
Παντως ειναι καλο να υιοθετησουμε αυτη τη λογικη του panos81 με τις συντομογραφιες στα μοντελα οχηματων. Πολυ πρακτικο.
Ιανουαριος 2011.
Μα καλα, καθε φορα που μενουν οι volvo, πρεπει να ανακατευνοται 2 αμαξοστασια για να μην μενει χωρις λεωφορεια η Αττικη? Ελεος με αυτα τα λεωφορεια.