Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Αγορά λεωφορείου Mercedes O405/O405N
Exclamation 
Γεια σας σε όλους,

συγγνώμη αν επέλεξα λάθος κατηγορία στο φόρουμ! ?

Είμαι μέλος του Συλλόγου Φίλων Αστικών Συγκοινωνιών (KSTM) στο Βρότσλαβ της Πολωνίας. Εδώ και αρκετό καιρό αναζητώ ένα Mercedes O405 ή O405N για να ενταχθεί στη συλλογή ιστορικών οχημάτων μας.

Ασχολούμαστε με τη διατήρηση ιστορικών οχημάτων αστικών συγκοινωνιών. Προσωπικά είμαι ιδιοκτήτης τεσσάρων ιστορικών τραμ, τα οποία αποτελούν μέρος της συλλογής μας και χρησιμοποιούνται σε ειδικές εκδηλώσεις και επετειακές διαδρομές.

Μετά από μια μάλλον απογοητευτική αναζήτηση στη Γερμανία, έστρεψα το ενδιαφέρον μου προς την όμορφη Ελλάδα. Θα μπορούσε κάποιος από εσάς να με βοηθήσει να βρω και να αγοράσω ένα Mercedes O405 ή O405N σε καλή λειτουργική κατάσταση;

Μέχρι στιγμής έχω βρει τρεις αγγελίες στο διαδίκτυο. Δυστυχώς, το ένα λεωφορείο έχει πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων, με τον ιδιοκτήτη του δεύτερου δεν έχω καταφέρει να επικοινωνήσω και το τρίτο φαίνεται να είναι ήδη κρατημένο.

Από την άλλη, αν κάποιος από εσάς θα ήθελε να με βοηθήσει με την αξιολόγηση ή ακόμη και την αποκατάσταση του λεωφορείου που δεν λειτουργεί σωστά, θα με ενδιέφερε και αυτή η προοπτική. Είμαι ανοιχτός τόσο στην αγορά ενός έτοιμου και λειτουργικού οχήματος όσο και σε ένα πιο απαιτητικό project αποκατάστασης, εφόσον αξίζει να σωθεί.
Κάθε πληροφορία, συμβουλή ή πρόταση θα είναι πολύτιμη για μένα. 
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο και τη βοήθειά σας.

Χαιρετισμούς από το Βρότσλαβ της Πολωνίας,
Łukasz
Απάντηση

Μηνύματα στο Θέμα
Αγορά λεωφορείου Mercedes O405/O405N - από KUCZEW - 13-08-2026, 04:20 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:

Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)