04-12-2025, 01:49 PM
(04-12-2025, 11:05 AM)Aggele Έγραψε: Πολλές συσκευές δεν υποστηρίζουν το 5G και στα σπίτια μας που έχουμε ορισμένοι κινητές συσκευές ή ακόμα και έξυπνες συσκευές αν δεν είναι τελευταίο μοντέλο δεν το υποστήριζε. Επίσης εγώ αναφερόμουν στο ίντερνετ που θα μπορεί να συνδέεται κάποιος στο μετρό τώρα για το wifi που έτσι το είχαν παρουσιάσει δεν ξέρω πόσοι το ξέρουν ή το χρησιμοποιυν αφού όλοι εχο9ανοιχυα τα δεδομένα μας. Οπότε στην ερώτηση μου σχετικά με το σήμα κινητής για να κάνω και εγώ την διόρθωση δεν έχει φτάσει σε κάλιο αξιόλογο βαθμό η επέκταση τουΛέγοντας 5G εννοούσα (και εννοεί η ΣΤΑΣΥ) το σήμα κινητής τηλεφωνίας. Γι'αυτό είπα ότι είναι σημαντικότερο μιας και, όπως είπες και εσύ, σχεδόν όλοι έχουμε ανοιχτά τα δεδομένα μας. Κάλυψη σήματος κινητής τηλεφωνίας πρέπει να υπάρχει σε σταθμούς και σήραγγες ανεξαρτήτως του αν θέλουν να εγκαταστήσουν WiFi και στους κεντρικούς (ή σε όλους) τους σταθμούς. Το σημαντικό είναι να έρχονται οι συρμοί γρήγορα ώστε να μην χρειαζόμαστε το WiFi στις αποβάθρες. Για WiFi σε συρμούς δεν θυμάμαι να έχει ακουστεί κάτι.