Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Στρατηγικό Σχέδιο Μεταφορών Αττικής - ΑΘΗΝΑ 2045
#5
(04-06-2024, 02:32 PM)Crabman Έγραψε: Με κάλεσαν σήμερα από την εταιρεία ερευνών που έχει αναλάβει το παραπάνω. Η έρευνα μου φάνηκε λίγο παλαιομοδίτικη και αρκετά χρονοβόρα (περίπου 40 λεπτά μέσω τηλεφώνου). Σου ζητάνε να περιγράψεις αναλυτικά τις μετακίνησεις (με ΜΜΜ ή χωρίς) όλων των μελών της οικογένειάς σου που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη ημέρα. Αυτό γίνεται μέσω ερωτήσων όπως για τους λόγους μετακίνησης και τον χρόνο κάθε μετακίνησης (
πχ πόσα λεπτά περπάτημα μέχρι τη στάση, πόση ώρα αναμονή στη στάση, πόσα λεπτά μέσα στο λεωφορείο, πόσα λεπτά στη μεταβίβαση στο μετρό, πόσα λεπτά αναμονή στο μετρό, πόσα λεπτά μέσα στο μετρό, πόσα λεπτά να βγείς από τον σταθμό του μετρό, κλπ). Όλα αυτά και για την επίστροφή, και για όλες τις μετακινήσεις μέσα στην ημέρα και για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Δεν υπάρχουν καθόλου ερωτήσεις όσων αφορά την επιβατική κίνηση και τον συνωστισμό των μέσων που χρησιμοποιούμε, την ικανοποίηση μας από τις μετακινήσεις μας με τα ΜΜΜ και τον τρόπο λειτουργίας του ομίλου, την άποψή μας για τον στόλο, τις εγκαταστάσεις, την τηλεματική, τα προϊόντα κομίστρου, την σχέση μας με το προσωπικό, το αίσθημα ασφάλειας κατά τις μετακινήσεις μας, κλπ. Επίσης δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να αφήσεις κάποιο σχόλιο-παράπονο-άποψη, αλλά και ούτε να κάνεις προτάσεις για την βελτίωση των συγκοινωνιών. 

Ωστόσο οφείλω να παραδεχτώ ότι η κυρία στο τηλέφωνο ήταν εξαιρετικά ευγενική και καλοπροαίρετη όμως αμφιβάλλω πόσα άτομα θα μπούν στην διαδικασία να απαντήσουν στην έρευνα.
Απάντησα και γω, έκοψα κάτι μετακινήσεις επειδή κάνω και πολλές και μας πήρε 20 λεπτά 

Δεν φαίνεται καλοστημένη έρευνα πάντως σίγουρα
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Στρατηγικό Σχέδιο Μεταφορών Αττικής - ΑΘΗΝΑ 2045 - από Leon377 - 04-06-2024, 05:44 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)