29-11-2019, 02:02 PM
(29-11-2019, 10:42 AM)dim_thess Έγραψε: @garvanitis δεν πιστευω να χεις επιφυλαξεις για το αν θα ψηφιστει.
Το θεμα ειναι τι θα γίνει μετα το 22 γιατι εφοσον καταργηθηκε και δεν παρατάθηκε η συσταση τις ασυθ για μετα το 22 κατι σημαίνει.θα μπορούσε να γινει και μεταγενέστερα αλλα θεωρω οτι δεν εχουν κατασταλαξει για το μετα
Προφανώς δεν έχω επιφυλάξεις για το αν ψηφιστεί... Και επειδή την έχω και την έχω διαβάσει φαίνεται να μην έχει λάθη που θα την κάνουν να αποσυρθεί και να επανέλθει (και ευτυχώς γιατί δεν υπάρχει χρόνος για κάτι τέτοιο)... Άλλο είναι αυτό που επισημαίνω στον Γιώργο, να μην βιάζεται να βγάλει την είδηση γιατί ακόμα και τώρα είναι πολλοί οι παράγοντες που μπορούν να "στραβώσουν"...
Όσο για το τι θα γίνει μετά το 2022 σε γενικές γραμμές είναι γνωστό... Το δίκτυο (μετά την αναδιάρθρωση με τη λειτουργία του μετρό) περνάει στον ΟΣΕΘ και η κάθε γραμμή βγαίνει σε διαγωνισμό με ανάθεση για 10 χρόνια στον ανάδοχο - ότι συμβαίνει παντού δηλαδή... Η σύμβαση με το ΚΤΕΛ πέρα από όλα τα άλλα λειτουργεί και ως πιλότος ως προς αυτό...