Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών του ΟΑΣΘ
(25-11-2019, 10:02 PM)dim_thess Έγραψε: Δεν μπορω να φανταστω οτι ειναι δυνατον να συμβει κατι διαφορετικο.εγω αυτο ξερω οτι ειναι ο δρομος ,αν αυτο αλλαξει (που δυσκολευομαι να το διανοηθω) δεν το ξερω.ξερω ομως οτι προκυπτουν πραγματα συνεχως γνωριζεις και εσυ οτι απο τη μια ωρα στην αλλη μπορουν να αλλαξουν ολα.
Ειχα μεινει με την εντύπωση-δεδομενο οτι ο αιφνιδιασμός δεν ειναι στα πλανα.

Τωρα ως προς τα υπολοιπα περι προτεραιοτητων δυστυχως δεν μπορουν να γινουν πολλα

Δεν αλλάζει τίποτα από την μία ώρα στην άλλη. Τα μόνα που γίνονται είναι να λογαριάζουν ορισμένοι χωρίς τον ξενοδόχο και να μην φαντάζονται ότι μπορεί να συμβεί κάτι διαφορετικό (ακριβώς όπως εσύ). Και για να το κλείσουμε, νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις δεν μπορώ να πω πολλά περισσότερα όταν η πληροφόρηση μου είναι εμπιστευτική προς το παρόν. Αν μέχρι αύριο το απόγευμα δεν έχεις ακούσει το παραμικρό τότε υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να πάνε όλα σύμφωνα με το πλάνο του Υπουργείου. Αν όχι όμως να θυμάσαι, πρώτοι εδώ το είπαμε και δεν θα αρέσει στο επιβατικό κοινό της πόλης. Τίποτα περισσότερο δημοσίως για ευνόητους λόγους...
Απάντηση

Μηνύματα στο Θέμα
RE: Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών του ΟΑΣΘ - από garvanitis - 25-11-2019, 10:51 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:

Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)