Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Η γραμμή με την ομορφότερη / πιο ιδιαίτερη διαδρομή που έχετε μπει
#24
Ειδικά για την περίπτωση των ΑΒ10, όποιος τα χρησιμοποιήσει 2-3 φορές θα καταλάβει ότι το πίσω μέρος του λεωφορείου είναι στα περισσότερα δρομολόγια κατειλημμένο από τοξικομανείς που έχουν προορισμό την περιοχή μετά το ΣΚΑ, όπου και αναζητούν τη δόση τους. Με μαθηματική ακρίβεια κάποια στιγμή το "μπαμ" θα γίνει. Και όπως και πέρυσι με τον μικρό Μάριο που σκοτώθηκε από την αδέσποτη σφαίρα, έτσι και όταν γίνει κάποιο σοβαρό συμβάν σε λεωφορείο, ξαφνικά όλοι θα πέφτουν από τα σύννεφα και θα μοιράζονται ευθύνες αριστερά και δεξιά.

Αυτό, όμως, δε μεταφράζεται στο ότι κάποιος θα πρέπει να τρέμει για τη ζωή του μπαίνοντας στους κορμούς των Μενιδίων, στα 878/879, στο 805 κλπ. Όπως είπε και ο ecoj, προβλήματα σοβαρά υπήρχαν (ή και υπάρχουν) και στην καρδιά της Αθήνας. Μέχρι λίγους μήνες πριν λεωφορεία και τρόλεϊ και υποδομή της ΟΣΥ (πχ. τηλεματική) γίνονταν στόχος "γνωστών-αγνώστων", που δε δίστασαν να κατεβάσουν τους επιβάτες και να τα πυρπολήσουν. Και πολλά ακόμα μεμονωμένα περιστατικά για τα οποία μαθαίνουμε κάθε λίγο.

(13-06-2018, 04:07 PM)pvuccino Έγραψε: κι έχω περάσει ολόκληρη τη νύχτα μου στην Πλατ.Μάνδρας περιμένοντας να πάει 05.00 για να γυρίσω με το πρώτο του Α16! (είχα φτάσει εκεί με το τελευταίο 865)
Πραγματικά το 'χω κι εγώ απορία πως μπορεί να πέρασαν σχεδόν 4 ώρες! Από το λίγο που είδα την Μάνδρα -δυστυχώς μετά την καταστροφή της από τις πλημμύρες- δε μου έκανε για κάτι καλύτερο από επαρχιακή κωμόπολη στην οποία η ζωή αρχίζει να σταματάει μόλις ο ήλιος δύσει.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Η γραμμή με την ομορφότερη / πιο ιδιαίτερη διαδρομή που έχετε μπει - από marios.ilioupoli - 13-06-2018, 06:54 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)