Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Η γραμμή με την ομορφότερη / πιο ιδιαίτερη διαδρομή που έχετε μπει
Τα Α10/Β10 τα έχω πάρει ουκ ολίγες φορές βραδινές ώρες. Φυσικά και έχω πετύχει τοξικομανείς, αλλά αυτά που λέγανε για μαχαιρώματα, κτλ είναι υπερβολές των ΜΜΕ. Το μόνο πρόβλημα που έχουν αυτές οι 2 γραμμές είναι το ενοχλητικό τρίξιμο, που ακούγεται και νομίζεις ότι θα σπάσει στα 2, αλλά και το ότι δε βρίσκεις σχεδόν ποτέ θέση.

Όσον αφορά τον Ασπρόπυργο, έχει τύχει να περπατήσω σε ένα χωράφι λίγο πιο Δυτικά από την λεωφόρο Καραμανλή. Ήταν λίγο τρομακτική διαδρομή. Παρόμοια περίπτωση ήταν και σε κάτι χωράφια στα Σπάτα λίγο πιο έξω από το Αεροδρόμιο.

pvuccino, Ομόνοια έχω κυκλοφορήσει άπειρες φορές νύχτα στα διάφορα στενάκια, και επίσης πιο κάτω στου Ψυρρή, και δεν έχει τίποτα το τρομακτικό. Εξ' άλλου είναι καρακέντρο, τι το τρομακτικό μπορεί να έχει; Αλλά αυτό που δε θα έκανα είναι να περιμένω μέχρι τις 5 το πρωί στην Πλατεία Μάνδρας. Όχι ότι φοβάμαι, αλλά θα βαριόμουν ελεεινά. Το αργότερο που έχω περάσει από Μάνδρα είναι γύρω στις 10 το βράδυ περίπου, και ήταν ήδη ερημιά. Πως την έβγαλες εκεί μέχρι τις 5; Θαρρώ ότι δεν θα υπήρχε ούτε ένα περίπτερο ανοικτό εκείνη την ώρα.

Θα μου πεις, άμα ξέμενες Μάνδρα τι θα έκανες; Θα έπαιρνες ταξί μέχρι το Χαϊδάρι να σε μαδήσουν;

Τώρα όσον αφορά το Ζεφύρι...έχω περάσει από κει 3-4 φορές ημέρα, και οι ελάχιστοι που είδα στους δρόμους εκεί ήταν ηλικιωμένοι. Δεν είδα ούτε ένα άτομο νεαρής ηλικίας. Τι παίζει εκεί τελικά; Τα ΜΜΕ λένε για τοξικομανείς, Ρομά, κτλ αλλά ούτε το ένα είδα ούτε το άλλο από τις λίγες φορές που πήγα.
Απάντηση

Μηνύματα στο Θέμα
RE: Η γραμμή με την ομορφότερη / πιο ιδιαίτερη διαδρομή που έχετε μπει - από NightLine - 13-06-2018, 06:09 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:

Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)