14-02-2018, 12:35 PM
(13-02-2018, 07:10 PM)panahs Έγραψε: Δεν ξέρω αν είμαι στο κατάλληλο topic !
θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματα:
1) Το Χ96 τα πρωινα ξεκιναει απο την Ε1 του λιμενα Πειραια κι τα βραδια ( 00.01 ως 06.00) απο την πλατεια Καραισκακη ? Μπορω να μπω τα βραδια να περιμενω μεσα (στην αφετηρια εννοω) ?
2) Ποση ωρα κανει τις πρωτες πρωινες ωρες απο Πειραια ως Αεροδρομιο ? Σε site λεει 60λεπτα περιπου, ισχυει? Δεδομενου οτι δε θα εχει κινηση στο δρομο κιολας! Στο περιπου εννοειται,νταξει
1) Από Πλ. Καραϊσκάκη ξεκινάει 20:30 - 4:30. Αυτές τις ώρες μπορείς να περιμένεις μέσα στο λεωφορείο στην αφετηρία (υπό την προϋπόθεση να στο επιτρέψει ο οδηγός). Τις άλλες ώρες 5:00 - 20:00 ξεκινάει από Ακτή Βασιλειάδη, οπότε διέρχεται από τη στάση της Πλ. Καραϊσκάκη στην Ακτή Ποσειδώνος.
2) Τα περισσότερα site γενικά λένε για τους χρόνους διαδρομής. Η επίσημη δρομολόγηση λέει 100' την ημέρα και 90' το βράδυ. Φυσικά και είναι υπερεκτιμημένη για να προλαβαίνει το λεωφορείο να φτάνει σχεδόν με όλες τις συνθήκες στην ώρα του, αλλά απέχει πολύ από τα 60'. Εμπειρικά μιλώντας για νυχτερινό δρομολόγιο (μέχρι τις 5-6 το πρωί που έρχονται τα πρώτα πλοία στο λιμάνι και δημιουργείται κίνηση), μπορώ να σου "εγγυηθώ" χρόνο διαδρομής περίπου στα 70'. Μετά τις 6:00 με αφίξεις πλοίων και με τη συνήθη πρωινή κίνηση στον Πειραιά και την Παραλιακή ο χρόνος διαδρομής διαμορφώνεται περίπου στα 75-80' από πλ. Καραϊσκάκη και ~85' από την ώρα αναχώρησης από Ακτή Βασιλειάδη.
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608