Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Σύστημα τηλεματικής στις Ο.ΣΥ.
(03-04-2017, 06:53 PM)NEOPLAN N4007 Έγραψε: Σκέφτηκα και εγω να το κάνω, αλλά έχω στείλει και αλλες επιστολές στον οασα χωρίς ομως να λάβω ποτέ καμία απαντηση, οπότε δεν ξέρω πόσο θα ωφελήσει κάτι τέτοιο..

Αν ήταν επώνυμες και με γνωστοποιημένα στοιχεία (email αν πρόκειται για ηλεκτρονική επιστολή ή ταχυδρομική διεύθυνση αν πρόκειται για έντυπη) τότε έχεις το δικαίωμα να απαιτήσεις ακόμα και την καταβολή αποζημίωσης. Δε χάνεις πάντως κάτι με το να τους γνωστοποιήσεις αυτό το θέμα.

Βέβαια στην περίπτωση του 755, μπορεί να πρόκειται και για μεμονωμένη απόφαση του Συνδικάτου (βλ. περίπτωση 735 που δεν έμπαινε Ζεφύρι μετά τις 18:00 ή 805 που δεν έφτανε Νεόκτιστα το βράδυ), που δεν έχει την επίσημη κάλυψη από τον ΟΑΣΑ (σου λέει ανέχομαι ότι συμβαίνει, αλλά δεν παίρνω την πρωτοβουλία να το βγάλω σαν επίσημη δρομολόγηση, άσχετα που εκδίδω αποφάσεις όταν η ΕΛΑΣ μου ζητάει να είναι κλειστοί οι δρόμοι μπροστά από Αστυνομικά Τμήματα το βράδυ). Άρα και γι' αυτό δεν έχει υπάρξει η ανάρτηση εναλλακτικής διέλευσης.
Απάντηση

Μηνύματα στο Θέμα
RE: Σύστημα τηλεματικής στις Ο.ΣΥ. - από marios.ilioupoli - 03-04-2017, 07:27 PM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Σύστημα τηλεματικής στα ΚΤΕΛ panos1b 35 14.756 16-10-2024, 12:48 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Man Lion's city

Μετάβαση στη συζήτηση:

Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 Επισκέπτης (ες)