Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Σύστημα τηλεματικής στις Ο.ΣΥ.
(03-04-2017, 06:32 PM)pvuccino Έγραψε: Καλά τις Τρίτες έχει λαϊκή, τα Σαββατοκύριακα γιατί δεν περνάει από μέσα;

Τις Τρίτες το ξέρω ότι έχει λαϊκή και για αυτό δεν περνάει από μέσα. Τα Σάββατα πραγματικά δεν έχω ιδέα γιατί το 755 τώρα και παλιά το Γ9 δεν περνάει ποτέ από μέσα. Τις Κυριακές δεν είχα παρατηρήσει οτι το Γ9 πήγαινε από έξω, αλλά χτες για πρώτη φορά παρατήρησα ότι όλα τα οχήματα του 755 πέρναγαν από την Δεκελείας.
Για αυτό λοιπόν δεν θα πρέπει να έχει και αυτήν την εναλλακτική διαδρομή, εφόσον τα οχηματα την χρησιμοποιούν 3 απο τις 7 μέρες τις εβδομάδας;

(02-04-2017, 08:59 PM)marios.ilioupoli Έγραψε: Μήπως θα ήταν καλύτερό τότε να ενημερώσεις τον ΟΑΣΑ (oasa@oasa.gr το e-mail επικοινωνίας) για να το γνωστοποιήσει σε όσους διαχειρίζονται την τηλεματική και να προστεθεί, όπως έχει γίνει και με άλλες (δυστυχώς όχι όλες) γραμμές;

Σκέφτηκα και εγω να το κάνω, αλλά έχω στείλει και αλλες επιστολές στον οασα χωρίς ομως να λάβω ποτέ καμία απαντηση, οπότε δεν ξέρω πόσο θα ωφελήσει κάτι τέτοιο..
Απάντηση

Μηνύματα στο Θέμα
RE: Σύστημα τηλεματικής στις Ο.ΣΥ. - από NEOPLAN N4007 - 03-04-2017, 06:53 PM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Σύστημα τηλεματικής στα ΚΤΕΛ panos1b 35 9.925 16-10-2024, 12:48 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Man Lion's city

Μετάβαση στη συζήτηση:

Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 25 Επισκέπτης (ες)