Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Σύστημα τηλεματικής στις Ο.ΣΥ.
(14-10-2016, 03:57 PM)NEOPLAN N4007 Έγραψε: Τρόλεϊ να φανταστώ 6000αρα και 7000αρα γιατί δεν έχω παρατηρήσει κάποιο τρόλεϊ του κόκκινου μύλου να μην έχει εκτός και αν κάνω λάθος. Για τα Irisbus πετρελαίου δεν ξέρω γιατί τα χρησιμοποιώ ελάχιστα πάντως δεν έχω πετύχει γκαζιερα χωρίς τηλεματικη.

Εγώ πάλι έγω παρατηρήσει ότι μεγάλο πρόβλημα με την τηλεματική έχουν τα Ν2 της Πέτρου Ράλλη. Ειδικά η γραμμή 622/815 είναι σχεδόν ανύπαρκτη στην τηλεματική - εμφανίζονται καθημερινή και στους δύο κλάδους το πολύ 5-6 οχήματα. Και τούτο παρά το γεγονός ότι όλα τα οχήματα έχουν εγκατεστημένο τον εξοπλισμό.
Επίσης οι γραμμές τρόλλεϋ του Α/Σ Αγ. Άννης δεν εμφανίζονται σωστά. Κυψέλες, Χαλάνδρι εμφανίζουν ελάχιστα οχήματα.
Το Α/Σ Ελληνικό είναι (σχεδόν) άψογο, πλέον όλα τα οχήματα που βγαίνουν έχουν τηλεματική και αυτή στο 95% των περιπτώσεων δουλεύει σωστά.
Η Ανθούσα κάνει αρκετά "νερά". Παρακολουθώντας τα Ιλίσια (220/1) βλέπω μαξιμουμ 6-7 οχήματα έξω τις καθημερινές, το οποίο δεν θέλω να πιστεύω ότι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, γιατί θα πρόκειται για μεγάλη καφρίλα, να κόβουν 3 από τα 10 αμάξια σε μια γραμμή που θέλει άλλα τόσα.

Όποιος έχει καλύτερη πληροφόρηση, ας μας πεί τι γίνεται.
Απάντηση

Μηνύματα στο Θέμα
RE: Σύστημα τηλεματικής στις Ο.ΣΥ. - από Citaro - 14-10-2016, 08:01 PM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Σύστημα τηλεματικής στα ΚΤΕΛ panos1b 35 14.841 16-10-2024, 12:48 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Man Lion's city

Μετάβαση στη συζήτηση:

Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 Επισκέπτης (ες)