23-09-2016, 10:08 PM
(23-09-2016, 09:19 PM)pluss Έγραψε: Γενικότερα, δεν έχω παράπονα (πλέον) από την τηλεματική, αλλά μεγαλύτερο fail από τη ηχητική αναγγελία των στάσεων δεν υπάρχει. Ή θα είναι υπερβολικά χαμηλή η ένταση του ήχου ή δεν θα λειτουργεί καν. Και στο έχω συναντήσει σε αρκετές γραμμές: Ε14, 829, 831, 856, 904, μέχρι και στο 040 και το Χ96 μία φορά... Τι συμβαίνει; Είναι θέμα των οδηγών (η ρύθμιση της έντασης ή ακόμη και το κλείσιμο της ηχητικής αναγγελίας) ή οφείλεται σε τεχνική δυσλειτουργία;
Αρκετές περιπτώσεις είναι θέμα οδηγού. Έχει τύχει να είμαι επιβάτης σε τρόλεϊ, η αναγγελία στάσεων λειτουργεί κανονικά μέχρι που γίνεται αλλαγή βάρδιας σε σημείο της διαδρομής. Με το που αναλαμβάνει ο επόμενος, αφού άλλαξε τα στοιχεία του στην οθόνη που έχει, το επόμενο βήμα ήταν να μπει στη ρύθμιση του ήχου και να τον χαμηλώσει σε σημείο που να ακούγεται πλέον οριακά.
Βέβαια, για να μην αδικούμε, οι δυσλειτουργίες υπάρχουν, αν κι έχει περάσει ήδη ένα 6μηνο πλήρους λειτουργίας και σχεδόν 2 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του συστήματος.