Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Σύστημα τηλεματικής στις Ο.ΣΥ.
(04-07-2016, 04:34 PM)marios.ilioupoli Έγραψε: Μόνο σ' εμένα φαίνεται παράλογο το ότι ο ΟΑΣΑ αποφασίζει ενεργοποίηση ρήτρας την ώρα που η ΟΣΥ ακόμα χρησιμοποιεί μερικώς το σύστημα της τηλεματικής με δική της ευθύνη; Ούτε καρτελάκια φαίνεται να έχουν περάσει στο σύστημα (διαφορετικά δε θα είχαμε οχήματα με τηλεματική να κυκλοφορούν σαν "φαντάσματα" και δε μπορώ να κατηγορήσω 100% τους οδηγούς), ούτε καν χρησιμοποιούν την ενδοεπικοινωνία και τα μηνύματα για περιπτώσεις ανάγκης.

Άρα το πρόβλημά μας αυτή τη στιγμή ποιο είναι; Το αν ο ανάδοχος έχει εγκαταστήσει όλο τον εξοπλισμό ή έχει αφήσει 100-150 οχήματα χωρίς; Ή το ότι ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος υποχρησιμοποιεί την υποδομή;

ΥΓ: Off-topic, αλλά ο ΟΑΣΑ βρίσκεται πλέον σε τέτοια αδράνεια, που δε μπήκε στη διαδικασία να τυπώσει νέα προγράμματα δρομολογίων για τους μήνες Ιούλιο-Αύγουστο και να τα βάλει στα τύμπανα στις αφετηρίες και στα τέρματα. Ή μήπως θεωρούν ότι όλοι οι επιβάτες έχουν κατεβάσει την εφαρμογή, η οποία μάλιστα δεν είναι διαθέσιμη σε ορισμένες παλαιότερες εκδόσεις Android.
1) Όταν δεν ειναι πληρως εγκατεστημενα ολα τα λεωφορεια με τηλεματικη πως να λειτουργησει το κεντρο ελέγχου και η ενδοεπικοινωνια; Τωρα στο ποιος φταει μην το ψαχνεις...Η δουλεια του αναδοχου ως τωρα ειναι πολυ προχειρη, σιγουρα εχει μεριδιο ευθυνης ως προς τον εξοπλισμο αλλα και για την καθυστερηση της παραδοσης του εργου στον ΟΑΣΑ. Ο ΟΑΣΑ σιγουρα εχει μεριδιο ευθυνης αφού κάλλιστα θα μπορουσε να είχε την τηλεματικη σε δοκιμαστικη λειτουργια να φαινονταν οι ατελειες και να ξεκινουσε πληρως απο Σεπτεμβρη που παει οπως φαινεται. Φταινε και τα αμ/σια που ακομα και αν ειχαν διαθεσιμα αμαξια εστελναν χωρις τηλεματικη. Άρα η ευθύνη παει σε όλους.
Τα νεα δρομολογια αντικαθιστανται οπως φαινεται σταδιακα, για παραδειγμα σημερα στη Δαφνη είδα είχαν βαλει Θ1 και Θ2 για το 218
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Σύστημα τηλεματικής στις Ο.ΣΥ. - από georgio - 04-07-2016, 08:07 PM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Σύστημα τηλεματικής στα ΚΤΕΛ panos1b 25 7.426 11-04-2024, 08:48 PM
Τελευταία Δημοσίευση: kostas720

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 7 Επισκέπτης (ες)