22-05-2016, 01:19 AM
(22-05-2016, 01:04 AM)Giannis Έγραψε: Οθόνες διπλής όψεως έχω δει και στον Ασπρόπυργο επί της Εθνικής Οδού καθώς και στην Λεωφόρο Αθηνών, στο Χαϊδάρι.Για τις οθόνες στην Λεωφ.Αθηνων, στον Ασπρόπυργο τόσο στην Εθνική όσο και μέσα και στην Ελευσίνα, τα έχω αναφέρει καιρό!
Επίσης, οι γραμμές στους πίνακες τηλεματικής αναγράφονται με την μορφή Αφετηρία --> Προορισμός ή είναι ιδέα μου;
Οι γραμμές στις οθόνες αναγράφονται βάση προορισμού. Αφετηρία/Τέρμα -> Προορισμός
Βέβαια σε κάποιες "κυκλικες", θεωρώ πως θα έπρεπε να το έχουν διορθώσει (πχ κάθοδος Πεντέλης και το 411 έγραφε κλασσικά "Στ.Δουκ.Πλακεντιας-Σισμανογλειο-Χαλανδρι" ενώ πάει προς Πλακεντία..
Υπάρχουν οι καθαρά κυκλικες γραμμές (πχ 709, 060, 752/3, 832/3) που ακόμα και σε αυτές από ένα σημείο και μετά υπάρχει "επιστροφή" και οι γραμμές που είναι κυκλικες λόγω έλλειψης χώρου Τερματος (πχ Γ10, 411, 915, 220/1 κτλ) στις οποίες θα έπρεπε να είναι ξεκάθαρη η επιστροφή στις οθόνες.
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''