Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Σύστημα τηλεματικής στις Ο.ΣΥ.
(26-02-2016, 08:18 PM)georgio Έγραψε: Λειτουργουσε δηλαδη;
Όχι. Μέχρι στιγμής, σε όλα τα σημεία του Κέντρου της Αθήνας στα οποία πραγματοποιήθηκαν εργασίες αυτή την εβδομάδα (Πλ. Συντάγματος, Όθωνος, Βασ. Σοφίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Σίνα), έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση των στύλων.

(26-02-2016, 08:18 PM)georgio Έγραψε: Σε κάποια άλλα σημεια βέβαια δεν έχει προχωρήσει καθόλου όπως Δάφνη-Υμηττος-Άνω Ηλιουπολη- Αγια Μαύρα, ενώ σε άλλα σημεία που ειναι καιρό συμαδεμένα με κόκκινο δεν υπάρχει υποδομή.
Τουλάχιστον για τη Δάφνη, υπήρξε μία πρώτη κινητικότητα στο χώρο των αφετηριών του ομώνυμου σταθμού Μετρό. Δεν έχει τύχει τις τελευταίες ημέρες να έχω κινηθεί σε Δάφνη, Υμηττό και στις πιο ψηλές συνοικίες της Ηλιούπολης που αναφέρεις για να παρατηρήσω κάτι.

(26-02-2016, 08:18 PM)georgio Έγραψε: Γνωρίζει καποιος γιατί η εγκατάσταση γίνεται σταδιακά στο ίδιο σημειο; ( δηλαδή αυτος ο μπλε στυλος γτ δεν μπαινει κατευθειαν αλλά σταδιακα)
Γιατί δεν είναι ένας απλός στύλος στάσης που κάνουμε μία τρύπα στο πεζοδρόμιο, ρίχνουμε και λίγο τσιμεντάκι και έτοιμο. Στη γειτονιά μου για παράδειγμα, οι εργασίες στις στάσεις της Λ. Βουλιαγμένης, στο ύψος του Μετρό της Ηλιούπολης, ξεκίνησαν γύρω στις 16-17/2 με την τοποθέτηση των βάσεων και συνεχίστηκαν 1 εβδομάδα μετά, με την τοποθέτηση των στύλων. Και ακόμα δεν πρέπει να έχει περάσει ο εργολάβος του ΔΕΔΔΗΕ που κάνει τη σύνδεση με το δίκτυο ηλεκτροδότησης, μιας και το καφάο στη στάση "Καραμαλέγκου", προς Αθήνα, ήταν σήμερα το πρωί ημιτελές.

Με απλά λόγια, δεν εμπλέκεται μόνο ο ανάδοχος, αλλά και άλλοι φορείς.

Ωστόσο, θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι στην περίπτωση του Κέντρου της Αθήνας υπήρξε η όσο το δυνατόν ολιγοήμερη όχληση, αφού αρχές της εβδομάδας τρυπήθηκαν τα πεζοδρόμια και μπήκαν οι βάσεις και τα καφάο και σήμερα έχουν ήδη μπει οι στύλοι και απομένουν οι οθόνες.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Σύστημα τηλεματικής στις Ο.ΣΥ. - από marios.ilioupoli - 27-02-2016, 03:20 AM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Σύστημα τηλεματικής στα ΚΤΕΛ panos1b 33 9.150 19-09-2024, 10:40 PM
Τελευταία Δημοσίευση: MrVanHool

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 Επισκέπτης (ες)