12-02-2014, 03:53 AM
(12-02-2014, 02:01 AM)mercedes elbo Έγραψε: Είσαι σίγουρος ότι έχει πάρει βάρδια ο Βοτανικός στο 300? Γιατί απ' όσο θυμάμαι τα οχήματα των μετρήσεων όταν είναι να πραγματοποιήσουν μετρήσεις γραμμής άλλου Α/Σ μεταφέρονται στο αντίστοιχο Α/Σ. Για το 300 ή μεταφέρθηκαν Solaris στον Πειραιά ή πήρε βάρδιες ο Βοτανικός αν και το 2ο το θεωρώ λίγο ηλίθιο όταν έχουμε το Α/Σ Ρέντη ποιο κοντά και με midi.
Από την άλλη δεν είναι εξίσου περίεργο να μετέφεραν 3 Solaris από το Βοτανικό στο Ρέντη; Μπορούσαν να μεταφέρουν μόνο το #161 και αν δεν έχουν λόγο να το δρομολογήσουν να στείλουν τσιμεντόλιθο στη θέση του. Από την άλλη αν το έκαναν όντως αυτό είναι ακόμη πιο παράλογο να μετέφεραν 3 οχήματα για να δουλεύει κάθε μέρα μόνο το 1.
Σημείωση: κάτι που ενδυναμώνει τον ισχυρισμό μου (αν και πάλι δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι γι' αυτό) είναι τα λόγια οδηγού του 300 (#161) στις 3/2 που είχα κατέβει Πειραιά πως δεν ξέρει καμία άλλη διαδρομή εκτός από αυτή που εκτελεί (συνομιλία με μια κυρία). Δεν είμαι βέβαιος, γιατί μπορεί απλά να ήθελε να την αποφύγει.
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608