Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Γραμμές που θα προτείνατε για κατάργηση
#7
(24-01-2014, 12:01 AM)marios.ilioupoli Έγραψε: Επειδή εγώ δεν έχω εμπειρία, οπότε δεν ξέρω, τα 651 και 653 όντως πηγαινοέρχονται άδεια όλη την ημέρα ή απλά αυτά βρήκαμε, αυτά είπαμε; Και προφανώς ρωτάω αν όποιος εκφράζει αυτή την άποψη ή συμφωνεί, τα έχει χρησιμοποιήσει και είδε πως τα άτομα που κουβαλάνε οι δύο αυτές γραμμές, σε κάθε δρομολόγιο, από το πρωί μέχρι το βράδυ, δε φτιάχνουν ομάδα ποδοσφαίρου και ίσως ούτε και μπάσκετ.

Όπως ο ίδιος ομολογείς, δεν είσαι γνώστης της εν λόγω περιπτώσεως.

Παρά ταύτα, για μια περίπτωση που δεν γνωρίζεις, θεωρείς αβίαστα ότι θα ήταν δυνατόν η άποψη που εξέφρασε μέλος του φόρουμ (εν προκειμένω ο γράφων) να είναι αστόχαστη και απερίσκεπτη ("απλά αυτά βρήκαμε, αυτά είπαμε") και μάλιστα ρωτάς (!) το μέλος επ' αυτού για να το διακριβώσεις.

Επειδή στη ζωή μου προσπαθώ να έχω αυτοσεβασμό καθώς και ένα μίνιμουμ σοβαρότητας, λογικές του τύπου "απλά αυτά βρήκαμε, αυτά είπαμε" τις αφήνω για άλλους.

Επίσης, επειδή έχω πολλές επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις, δυστυχώς δεν διαθέτω χρόνο "από το πρωί μέχρι το βράδυ" για να τον αναλώνω στο να συλλέγω ποσοτικά στοιχεία της επιβατικής κινήσεως των τοπικών γραμμών Ψυχικού ή οιαδήποτε άλλης γραμμής του ΟΑΣΑ και μάλιστα "σε κάθε δρομολόγιο" (!) προτού να εκφράσω μια απλή, ανεπίσημη άποψη, και μάλιστα σε ένα απλό φόρουμ από "χομπίστες". Ακόμη και ο ΟΑΣΑ ο ίδιος να έκανε μελέτη για τη σκοπιμότητα υπάρξεως μιας γραμμής, θα ήταν σπατάλη των πόρων του εάν έκανε ο,τιδήποτε παραπάνω από δειγματοληπτικούς μόνο ελέγχους. Βεβαίως οποίος διαθέτει άπλετο ελεύθερο χρόνο μπορεί να τον διαθέτει όπως επιθυμεί.

(24-01-2014, 01:28 AM)mercedes elbo Έγραψε: Το 651 γίνεται. Το 653 όμως όχι καθώς είναι εντελώς μόνο του και δεν έχει καμιά σχέση με το 036. Από επιβατική κίνηση απ' όσο θυμάμαι δεν έχει θέμα.

Έχεις δίκιο - η διαδρομή του 653 καταλήγει βορειότερα και δεν έχει αλληλοκάλυψη με το 036.

Πάντως, 2-3 φορές που είδα λεωφορείο "ΤΟΠΙΚΟ ΨΥΧΙΚΟΥ" το τελευταίο διάστημα (και πρωινές και απογευματινές ώρες) ήταν παντελώς άδειο (0 επιβάτες). Και μάλιστα, σε τυχαία συζήτηση σε ταξί για τα συγκοινωνιακά με ταξιτζή, από μόνος του (!) μου ανέφερε ως χαρακτηριστική περίπτωση λεωφορείου που βλέπει πάντοτε άδειο "ένα λεωφορείο που λέει 'Τοπικό Ψυχικού' "...
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Γραμμές που θα προτείνατε για κατάργηση - από ns_ - 24-01-2014, 02:40 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)