Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
732 ΑΓ.ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΖΩΟΔ.ΠΗΓΗ
#31
(22-03-2013, 03:02 AM)georgio Έγραψε: Γνωριζει καποιος πως πανε τα 732,224,608,220 κλπ οταν κλεινει το κεντρο;

220/221: Υπάρχουν δύο περιπτώσεις.
Η πρώτη είναι το 220 όταν φτάσει στο Χίλτον να στρίψει από τη Μιχαλακοπούλου, αριστερά στη Βασ. Αλεξάνδρου και να συνεχίσει ως 221 και αντίστοιχα το 221 από τη Βασ. Αλεξάνδρου να στρίψει δεξιά στη Μιχαλακοπούλου και να συνεχίσει ως 220 προς Άνω Ιλίσια.
Η δεύτερη είναι το λεωφορείο από τη Βασ. Αλεξάνδρου να κάνει αριστερά στη Βασ. Κωνσταντίνου, δεξιά στη Ριζάρη, δεξιά στη Βασ. Σοφίας και συνέχεια κανονικά, αλλά τον τελευταίο καιρό βλέπω ότι δεν προτιμάται καθόλου, γιατί έχει απίστευτη συμφόρηση η Βασ. Κωνσταντίνου όταν κλείνει το κέντρο, οπότε χάνει αρκετό χρόνο το λεωφορείο.
Σε περίπτωση που δεν έχει κλείσει η Βασ. Σοφίας, το λεωφορείο κάνει δεξιά στη Σέκερη/Σόλωνος, αριστερά στην Ιπποκράτους, αριστερά στην Ακαδημία και συνέχεια η συνηθισμένη διαδρομή, αλλά αυτό είναι σπάνιο.
Επίσης, μια άλλη φορά είχε τύχει να φτάσει το λεωφορείο Ακαδημία και μετά να έχει κλείσει η Ακαδημίας, οπότε ο οδηγός είχε αναγκαστεί να πάει μέσα από Κολωνάκι. Δηλαδή, από Ακαδημίας, αριστερά στην Κανάρη, δεξιά στην πλ. Κολωνακίου, δεξιά στην Κουμπάρη, αριστερά στη Βασ. Σοφίας και συνέχεια κανονικά προς Άνω Ιλίσια.

608: Για το κομμάτι από Ζωγράφου το πιο πιθανόν είναι ότι είναι ότι από Παπαδιαμαντοπούλου, αριστερά στη Μιχαλακοπούλου, αριστερά στην Ιλισίων και συνέχεια κανονικά προς το Νεκροταφείο. Οι επιβάτες νομίζω μπορούν έως εκεί που φτάνει να εξυπηρετηθούν στη συνέχεια από το Μετρό στο Μέγαρο Μουσικής.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: 732 ΑΓ.ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΖΩΟΔ.ΠΗΓΗ - από marios.ilioupoli - 22-03-2013, 10:11 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)