Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
732 ΑΓ.ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΖΩΟΔ.ΠΗΓΗ
#21
Βέβαια!! Επί ΣΕΠ λογικά είχε δεινόσαυρους (ή μόνο έναν; ) το 214. Αν και μέχρι σήμερα απορώ πως χώραγε στα στενάκια της Ζωοδόχου Πηγής! Εκτός κι αν δεν ανέβαινε τόσο πάνω τότε.
Απάντηση
#22
επι ΕΑΣ ειχα δει τον δεινοσαυρο.Μαλιστα το πετυχα στην αφετηρια και μπηκα για να κανω την διαδρομη,γιατι μονο IKARUS ειχε η γραμμη.
Απάντηση
#23
Ίσως να το βάλανε δοκιμαστικά και μετά επί ΣΕΠ να το καθιερώσανε! Πήγαινε και τότε τέρμα πάνω στο βουνό όπως και τώρα;
Απάντηση
#24
τοτε ειχε τερμα σε μια πλατεια.Για τωρα δεν ξερω.
Απάντηση
#25
Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχουν αυξηθεί τα citelis στη γραμμη...Τα βλεπεις 3-4 μαζεμένα.
Απάντηση
#26
(21-03-2013, 07:04 PM)vlastaras Έγραψε: Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχουν αυξηθεί τα citelis στη γραμμη...Τα βλεπεις 3-4 μαζεμένα.

Δε νομίζω να έχουν αυξηθεί τα οχήματα. Απλά από τη στιγμή που τις τελευταίες ημέρες το κέντρο κλείνει διαρκώς από το πρωί έως το βράδυ λόγω συλλαλητηρίων, αναμενόμενο να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Γιατί και στα 220/221 χθες το μεσημέρι κατάφεραν και συναντήθηκαν στην 3η Ιλισίων και ανέβαιναν μαζί προς Άνω Ιλίσια 2 ζευγάρια 220/221 με διαφορά 2' το πρώτο ζευγάρι από το δεύτερο και 2' περίπου μετά πέρασε και άλλο 220.
Απάντηση
#27
Και; Σήμερα στον Άγιο Αντώνιο στο Περιστέρι πολύ μακριά από το κέντρο έφτασαν τρία 822 σε διάστημα 5 λεπτών. Και μιλάμε για γραμμές που δεν έχουν σχέση με το κέντρο. Γενικά τελευταία τα δρομολόγια είναι λίγο ότι να 'ναι. Κολλάνε και στο κυκλοφοριακό κομφούζιο και ορίστε τα αποτελέσματα.
Απάντηση
#28
(21-03-2013, 09:39 PM)ecoj Έγραψε: Και; Σήμερα στον Άγιο Αντώνιο στο Περιστέρι πολύ μακριά από το κέντρο έφτασαν τρία 822 σε διάστημα 5 λεπτών. Και μιλάμε για γραμμές που δεν έχουν σχέση με το κέντρο. Γενικά τελευταία τα δρομολόγια είναι λίγο ότι να 'ναι. Κολλάνε και στο κυκλοφοριακό κομφούζιο και ορίστε τα αποτελέσματα.

Και την Τρίτη το απόγευμα στο Μετρό του Αγ. Δημητρίου που περίμενα λεωφορείο πέρασαν με διαφορά 5' δύο 216. Αυτό όμως δεν αναιρεί το ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει πρόβλημα με όσες γραμμές διέρχονται από το κέντρο, λόγω των καθημερινών συλλαλητηρίων.
Σήμερα, για παράδειγμα, γύρω στις 11 το πρωί που ήμουν Ευαγγελισμό πάλι είχε κλείσει το κέντρο και το Ε14 και το Χ95 πήγαιναν από Ριζάρη. Και το μεσημέρι πάλι, από τις 3 και μετά ξαναέκλεισε το Σύνταγμα γιατί είχαν πορεία οι φοιτητές.
Συνεπώς, σε όσους γραμμές περνάνε από κέντρο προκαλείται αναστάτωση στα δρομολόγια, με συνέπεια και μεγάλες καθυστερήσεις, αλλά και να περνάνε οχήματα της ίδιας γραμμής το ένα πίσω από το άλλο. Και βεβαίως αντίστοιχα προβλήματα θα προκαλούνται και σε όσες περιοχές υπάρχει κυκλοφοριακό πρόβλημα ή κάτι άλλο.
Απάντηση
#29
Πλέον το να κλείσει το κέντρο είναι καθημερινό φαινόμενο. Άρα γραμμές σαν το 732, το 856 κλπ έχουν πρόβλημα. Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο για όταν κλείνει το κέντρο; Το οποίο να ξέρει και ο κόσμος; Μπας και αποφεύγεται το χάλι.
Απάντηση
#30
Γνωριζει καποιος πως πανε τα 732,224,608,220 κλπ οταν κλεινει το κεντρο;
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)