25-12-2012, 06:47 PM
Αλλοδαπός με αλλοδαπό διαφέρει ανα περιοχή και ανά γραμμή. Χρήστες έχω πετύχει και σε γραμμές "καλών" περιοχών όπως πχ πρός Ηλιούπολη και Άλιμο. 2 έντονα περιστατικά θυμάμαι σε λεωφορείο. Αρχές 1999 που πρωτοκυκλοφορούσαν τα GN, μπαίνει ένας χρήστης-κλεφτρόνι στο 608 και "κόλλαγε" σε έναν φοιτητή. Μετά από λίγο, "τα πήρε" ο φοιτητής και τον άρχισε στις κλωτσιές με αποτέλεσμα να φύγει τρέχοντας ο χρήστης. Καπνός έγινε...
Επίσης το 2007, στο 622 ένας επιβάτης, έκανε χειρονομίες σε ελεγκτές και χωρίς εισιτήριο! Πήγε να την κοπανήσει, τον αρπάζουν από το σβέρκο και με τη βοήθεια επιβατών τον ακινητοποίησαν και κάλεσαν περιπολικό.
Στα νυχτερινά λεωφορεία, δεν έχω παρατηρήσει κάτι αξιόμεμπτο, σε γενικές γραμμές επικρατεί ησυχία και τα περισσότερα κυκλοφορούν γεμάτα (για να μην πω τίγκα!).
Επίσης το 2007, στο 622 ένας επιβάτης, έκανε χειρονομίες σε ελεγκτές και χωρίς εισιτήριο! Πήγε να την κοπανήσει, τον αρπάζουν από το σβέρκο και με τη βοήθεια επιβατών τον ακινητοποίησαν και κάλεσαν περιπολικό.
Στα νυχτερινά λεωφορεία, δεν έχω παρατηρήσει κάτι αξιόμεμπτο, σε γενικές γραμμές επικρατεί ησυχία και τα περισσότερα κυκλοφορούν γεμάτα (για να μην πω τίγκα!).
ΕΛΒΟ-Δημιουργώντας Ελληνικά
Να χτυπηθεί ριζικά η παράνομη στάθμευση.
Η κρίση θα βοηθήσει κάπως, να "αγαπήσουμε" τις συγκοινωνίες και ιδίως το τρένο.
Να χτυπηθεί ριζικά η παράνομη στάθμευση.
Η κρίση θα βοηθήσει κάπως, να "αγαπήσουμε" τις συγκοινωνίες και ιδίως το τρένο.