Αξιολόγηση Θέματος:
  • 14 Ψήφοι - 3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Leoforeia.gr Forum² - Σχολιασμος
#58
Μια μικρή ανακοίνωση για να είμαι δίκαιος με όλους.

Εφ' εξής θα είμαι αδιάλλακτος σε ότι αφορά τα posts που γίνονται στο forum και οι οδηγίες που δίνονται στους mods της σελίδας είναι σαφείς: Όσοι χρήστες δεν έχουν την δυνατότητα να συντάξουν μια πρόταση στα ελληνικά θα χάνουν τα posts τους.

Ο τρόπος γραφής των ανθρώπων είναι μια εικόνα του εαυτού τους, του επιπέδου μόρφωσης τους (άσχετα με το επίπεδο εκπαίδευσης τους, αν και συνήθως είναι ταυτόσημα) και της ικανότητας να οργανώσουν την σκέψη μέσα στο μυαλό τους.

Όσοι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό γραπτά, μπορεί στη ζωή να διαπρέπουν, αλλά επειδή στα fora το μόνο που μετράει είναι ο ΓΡΑΠΤΟΣ λόγος και αυτόν θέλουμε να διαφυλάξουμε - δηλαδή την δυνατότητα των χρηστών να μας δείξουν οτι μπορούν να πουν αυτό που θέλουν - δεν έχουν θέση εδώ.

Για όσους δεν μπορούν να ακολουθήσουν, η πλευρά του αναγνώστη είναι η καλύτερη. Έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορέσουμε να αντιληφθούμε τι εννοούν και το μόνο που θα προκληθεί είναι χλευασμός από τους υπόλοιπους, κάτι που προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου εφ' όσον οι ίδιοι δεν το καταλαβαίνουν.

Εκείνο που με ενδιαφέρει όμως είναι το τί περιέχει η σελίδα και όσοι συμβάλλουν στο περιεχόμενο της και αυτό σημαίνει οτι θα κάνω ό,τι πρέπει για να το διαφυλάξω.

Cmaniac
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
[Χωρίς Θέμα] - από Cmaniac - 13-11-2009, 12:52 AM
RE: Leoforeia.gr Forum² - Σχολιασμος - από Cmaniac - 08-02-2012, 12:27 AM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Leoforeia.gr Gallery² - Σχολιασμος Cmaniac 228 138.302 22-10-2019, 09:40 PM
Τελευταία Δημοσίευση: garvanitis

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)