Αξιολόγηση Θέματος:
  • 16 Ψήφοι - 2.56 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Είναι παράνομη η ανταλλαγή επικυρωμένων εισιτηρίων;
#4
Ενα λεπτο. Θα σχολιασω το βιντεο πρωτιστως.

Κατ αρχην ξεφτυλισε τον συναδελφο του ο Κος Νομικος συμβουλος του ΟΑΣΑ. Καταπληκτικη συναδελφικη αλληλεγγυη, ευτυχως που σε αλλους κλαδους δεν συμβαινει αυτο.. Τουλαχιστον στην τηλεοραση. Πρωτον δε σεβαστηκε την δημοσιογραφο (Τσαπανιδου υποκλινομαι Big Grin και εχει και γιο στην ηλικια μου) και δευτερον δεν σεβαστηκε τον συναδελφο του που εκανε ρεζιλι δημοσια. Συμφωνοι εχουν λαβει καποιες συγκεκριμενες αποφασεις, συμφωνοι μονο οι δικαστες μπορουν να ερμηνευσουν το γραμμα του νομου, αλλα εδω ο ανθρωπος δεν προσπαθησε καν να πει την αποψη του. Προσπαθησε να μας κοινοποιησει το τι αναφερει ο συγκεκριμενος νομος (τον οποιο θα επρεπε να γνωριζουμε ως πολιτες αυτης της χωρας και θα μπορουσαμε να διωχθουμε εαν δεν το ξεραμε, καθως δεν δικαιολογειται αγνοια νομου απο πολιτη της χωρας, αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια)

Παρ ολα αυτα, συμφωνω με την αποψη του ΟΑΣΑ να θεωρει πως η ανταλλαγη εισιτηριων ειναι κατι το μεμπτο. Πρωτον γιατι προκειται για εξαιρετικα μικρο ποσο, τοσο που δεν θα επρεπε καν να συζηταμε για την πληρωμη του, τη στιγμη που τα Levi's, τα Carrera και άλλες γνωστες και ακριβες μαρκες ειναι οι καλυτεροι προμηθευτες της καθημερινοτητας μας. Ή ακομα χειροτερα εχουμε την ΤΖΙΠΑΡΑ μας και κυκλοφορουμε αμεριμνοι στους δρομους, εχοντας το θηριο των 5 λιτρων μπροστα απο τη φατσα μας να καταβροχθιζει την βενζινη λες και ειναι νερο! Για θυμηθειτε λιγο την χωρητικοτητα του κινητηρα του "μικρου" Solaris? 5,6 ΛΙΤΡΑ! Ποσα ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ, ΞΕΡΕΤΕ?

Οσον αφορα τους νομιμους τακτικους πελατες, εκεινοι δεν κοβουν εισιτηρια Wink

Ωραιο το παραδειγμα με το ΚΤΕΛ, τιμησε και τον Τοπο μου ο κυριος.. Ομως ο επιβατης δεν βλεπει τις υπεραστικες μεταφορες με ιδιο ματι με τις αστικες. Αυτο γιατι στις υπεραστικες συγκοινωνιες υπαρχει ελεγχος ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ κατα τη διαρκεια του ταξιδιου. Δεν εχει τυχει ΠΟΤΕ να ταξιδεψω χωρις διατρημενο εισιτηριο. Επισης μου εχει τυχει να ταξιδεψω και να με ελεγξουν 3 φορες.

Στον ΟΑΣΑ μου εχει τυχει να με ελεγξουν μεχρι και.. μιση φορα (μονο στο πηγαινε, οχι στο ελα, με το ιδιο νομιμο εισιτηριο παντα).

Απο εκει και περα, αν ο οργανισμος εχει αναγκη για ελεγχους και ελεγκτες.. Ωρα ειναι να βαλει ενα ελαχιστο πλαφον στους μηνιαιους ελεγχους που κανει, ωστε να αφυπνιστουν και οι ελεγκτικοι μηχανισμοι. Γιατι οι "περισσοτεροι" που αναφερονται ως εθελοντες ελεγκτες ειναι υπαλληλοι της ΕΘΕΛ (οδηγοι). Βεβαια, προσωπικη αποψη, ΕΘΕΛοντικα τετοιες δουλειες ΔΕΝ γινονται. Ολα αυτα ειναι εξτραδακια της πλακας που δεν προσφερουν σε κανεναν. Ουτε στους "ΕΘΕΛοντες" που παιρνουν 10-20-30 ευρω το μηνα, ουτε στο κοινωνικο συνολο και σε αυτους που ειναι καθ ολα νομιμοι.

Θελετε ελεγχους? ΠΑΡΤΕ ΕΛΕΓΚΤΕΣ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ 8 ΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΜΜ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΝΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ, ΚΑΝΟΥΝ ΡΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΕΚΟΨΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.

Και στην τελικη, για ενα λεπτο, ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟΣ? Σε ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ειμαστε εγωισταροι και ΞΕΡΟΛΕΣ, ΧΑΘΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ? Δηλαδη Μαλακάς* ανθρωπος ειμαι εγω που τα ΣΚΑΩ και δεν το χαριζω στο αλλον που ειναι τσαμπατζης και περιμενει το θυμα να του δωσει ενα τσαμπα εισιτηριο? Οχι δεν θα του το δωσω. ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΟ ΦΑΩ.

*κατεβαζουμε τον τόνο
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
[Χωρίς Θέμα] - από Cmaniac - 17-05-2010, 03:09 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 Επισκέπτης (ες)