Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Έλεγχος εισιτηρίων - Πότε είδατε τελευταία φορά;
#4
(05-07-2011, 12:31 PM)Citaro Έγραψε: Πριν κανένα μήνα περίπου στο 051 προς ΚΤΕΛ, έλεγχος από τρία ρεμάλια. Μάγκωσαν έναν Βούλγαρο για δήθεν μη ακύρωση, ενώ το είχε ακυρώσει από την ανάποδη και δεν φαινόταν καλά.
Μπινελίκια, προσβολές του τύπου "εδώ είναι Ελλάδα ρε, αυτά στη χώρα σου ρε, που μας ήρθατε ρε και μας βρωμίσατε ρε..." Ευτυχώς ο Βούλγαρος δεν μάσαγε και στο ΚΤΕΛ έφτασε ... να τους έχει στριμωγμένους και τους τρείς στην πρώτη πόρτα, ζητώντας αυτός (!!) την αστυνομία.

Σίγουρα ήταν ελεγκτές του ΟΑΣΑ, είχαν τις καρτούλες τους; Δεν μου έχει τύχει ποτέ ελεγκτής με κονκάρδα που να είχε τέτοια συμπεριφορά.

Στον ΗΣΑΠ που χρησιμοποιώ συνέχεια τα τελευταία 5-6 χρόνια έχω δει ελάχιστες φορές ελεγκτές. Η τελευταία φορά ήταν όταν ο σταθμός στον Αγ. Ελευθέριο ήταν κλειστός λόγω των έργων, το καλοκαίρι του 2009, και μπήκαν σε ανερχόμενο στα Κάτω Πατήσια. Δεν έχω ξαναδει από τότε.

Στο μετρό είδα τις προάλλες στο Σύνταγμα μετά τα ακυρωτικά. Γενικά βλέπω τακτικά στο μετρό ελεγκτές. Παλιότερα έβλεπα συχνά στο τμήμα Εθνική Άμυνα-Χαλάνδρι, όταν δεν λειτουργούσαν οι ενδιάμεσοι σταθμοί. Έμπαιναν σε Rotem και σάρωναν όλο το τρένο.

Παλιότερα δεν έβλεπα καθόλου ελεγκτές στον ΗΛΠΑΠ, θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι είχα 4,5 χρόνια να πετύχω ελεγκτή ενώ ήμουν τακτικός χρήστης, δεν έχω συγκρατήσει τις χρονιές που τους είδα. Τώρα τελευταία έχουν πυκνώσει οι έλεγχοι, τελευταία φορά είδα αρχές Μαϊου στο 3.

Στα λεωφορεία συνέβαινε το ίδιο, αλλά και εκεί η κατάσταση πλέον έχει διορθωθεί αρκετά. Τον Μάρτη ή Απρίλη μία Κυριακή πέτυχα ελεγκτές στο Γ10, η αδελφή μου και η μητέρα μου που επίσης χρησιμοποιούν καθημερινά ΜΜΜ μου αναφέρουν αρκετά συχνά πλέον ελέγχους.

Αλλά έπρεπε να φτάσουμε στο αμήν για να ξεκινήσουν ελέγχους;Bash
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Έλεγχος εισιτηρίων - Πότε είδατε τελευταία φορά; - από Giannis - 05-07-2011, 01:22 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)