Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 1.5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών ΣΤΑΣΥ - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα
(06-08-2013, 06:20 PM)marios.ilioupoli Έγραψε: Αν μη τι άλλο ξεκάθαρη ένδειξη αδιαφορίας της ΣΤΑΣΥ προς το επιβατικό κοινό, καθώς ακόμη και σε σταθμούς που τροφοδοτούνται από αρκετές λεωφορειακές γραμμές (ΦΙΞ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΜΥΝΑ, ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ) υπάρχει υποεξυπηρέτηση, ενώ σε ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟ και ΑΙΓΑΛΕΩ συνυπάρχουν εκδοτήρια ΟΣΥ και ΣΤΑΣΥ και στον ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ με υποδιπλάσια επιβατική κίνηση σε σχέση με τον Ιούλιο μένει ανοιχτό εκδοτήριο και μάλιστα στελεχωμένο και με 2 βάρδιες...

Ακριβώς.

Θεωρώ τουλάχιστον απαράδεκτο που δεν υπάρχουν ανοιχτά εκδοτήρια στα δυο ''άκρα'' της γραμμης 2 (Ανθούπολη και Ελληνικό). Ας πάρουμε για παράδειγμα κάποιον που μένει Βάρκιζα και θέλει να ανανεώσει τη μηνιαία κάρτα του. Ή θα πρέπει να πάει κάποια άσχετη στιγμή στη πλατεία Γλυφάδας ή θα πρεπει να φτάσει Ελληνικό, να πάρει μετρό και να ψάχνει σε διάφορους σταθμούς ανοιχτό εκδοτήριο (όπου με τη λογική και μόνο, σιγά μη κάτσει να μαντεύει σε ποιό σταθμό έχει ανοιχτό εκδοτήριο. Θα πάει Σύνταγμα ή Ομόνοια όπου θα βρεί ανοιχτό εκδοτήριο σίγουρα = άρα περισσότερη συμφόρηση στα εκδοτήρια του κέντρου).
Απάντηση
(06-08-2013, 06:20 PM)marios.ilioupoli Έγραψε: Ανανεώθηκαν οι ώρες λειτουργίας των εισιτηρίων στο site της ΣΤΑΣΥ.
Πλέον, εκδοτήρια λειτουργούν 06:00-22:00 σε ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟ, ΑΚΡΟΠΟΛΗ (ΣΚ: 11:00-18:30), ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΑΙΓΑΛΕΩ (ΣΚ: Κλειστό), ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ και ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ, τις ώρες 08:00-00:00 σε ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ και 06:00-14:00 στο ΣΤ. ΛΑΡΙΣΗΣ. Σε όλους τους υπόλοιπους σταθμούς δε λειτουργεί εκδοτήριο ούτε για 1 ώρα την ημέρα.
Με εξαίρεση τους σταθμούς ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ και ΔΑΦΝΗ που λειτουργούν εκδοτήρια ΟΣΥ πλησίον αυτών, σε όλους τους υπόλοιπους σταθμούς δε λειτουργεί τίποτα άλλο πέρα από αυτόματα μηχανήματα.
Αν μη τι άλλο ξεκάθαρη ένδειξη αδιαφορίας της ΣΤΑΣΥ προς το επιβατικό κοινό, καθώς ακόμη και σε σταθμούς που τροφοδοτούνται από αρκετές λεωφορειακές γραμμές (ΦΙΞ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΜΥΝΑ, ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ) υπάρχει υποεξυπηρέτηση, ενώ σε ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟ και ΑΙΓΑΛΕΩ συνυπάρχουν εκδοτήρια ΟΣΥ και ΣΤΑΣΥ και στον ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ με υποδιπλάσια επιβατική κίνηση σε σχέση με τον Ιούλιο μένει ανοιχτό εκδοτήριο και μάλιστα στελεχωμένο και με 2 βάρδιες...

Μήπως αυτά τα στοιχεία είναι μόνο για τον Αύγουστο λόγω αδειών και από Σεπτέμβριο ανοίξουν κάποια εκδοτήρια. Μου φαίνεται παράξενο μετά τις μετατάξεις να 'ναι τόσο λίγα εκδοτήρια ανοιχτά εκτός αν δεν έγιναν καθόλου.
Απάντηση
Και για τον Αύγουστο να ισχύει μόνο, και πάλι η κατανομή είναι λανθασμένη. Δε μπορείς να αφήνεις το ΕΛΛΗΝΙΚΟ χωρίς εκδοτήριο, όταν ξέρεις πως είναι -πέρα από τερματικός- και από τους σταθμούς με τη μεγαλύτερη επιβατική κίνηση, ενώ παράλληλα ο ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ έχει ανοιχτό εκδοτήριο και στελεχωμένο με 2 βάρδιες.
Απάντηση
(08-08-2013, 08:21 AM)marios.ilioupoli Έγραψε: Και για τον Αύγουστο να ισχύει μόνο, και πάλι η κατανομή είναι λανθασμένη. Δε μπορείς να αφήνεις το ΕΛΛΗΝΙΚΟ χωρίς εκδοτήριο, όταν ξέρεις πως είναι -πέρα από τερματικός- και από τους σταθμούς με τη μεγαλύτερη επιβατική κίνηση, ενώ παράλληλα ο ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ έχει ανοιχτό εκδοτήριο και στελεχωμένο με 2 βάρδιες.

Σύμφωνώ γι' αυτό. Ο Άγιος Δημήτριος έχει πλέον να εξυπηρετήσει το Mall, τις γύρω περιοχές και τους ελάχιστους επιβάτες που φτάνουν μέχρι τον Άγιο Δημήτριο με 109, 154 και Α4. Σαφώς και το Ελληνικό έχει μεγαλύτερη ανάγκη. Γενικότερα, εφόσον υπάρχει έλλειψη προσωπικού, θα πρόβλημα θα μπορούσε να λυθεί σε όλους τους σταθμούς αν τα αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισητηρίων είχαν όλους τους τύπους εισητηρίων.
Απάντηση
Πλέον τα αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισητηρίων έχουν και τα είσιτηρια των 0,60€ και 1,20€. Yeah!Cheers! Πλέον νομίζω ότι έχουν όλα τα εισητήρια εκτός απ' τις δεσμίδες 10+1 δώρο. Ίσως γι' αυτό να κλείσαν τόσα εκδοτήρια στους σταθμούς μετρό.
Απάντηση
(10-08-2013, 12:24 AM)mercedes elbo Έγραψε: Πλέον τα αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισητηρίων έχουν και τα είσιτηρια των 0,60€ και 1,20€. Yeah!Cheers! Πλέον νομίζω ότι έχουν όλα τα εισητήρια εκτός απ' τις δεσμίδες 10+1 δώρο. Ίσως γι' αυτό να κλείσαν τόσα εκδοτήρια στους σταθμούς μετρό.

Θετικό, αλλά με τις κάρτες και τις δεσμίδες τι θα γίνει;
Απάντηση
http://www.protothema.gr/greece/article/...-kori-tou/
Έχουμε ξεφύγει...
Απάντηση
(28-08-2013, 01:14 PM)ecoj Έγραψε: http://www.protothema.gr/greece/article/...-kori-tou/
Έχουμε ξεφύγει...

Συμφωνώ ότι έχουμε ξεφύγει, αλλά αυτό πάει στο τόπικ του ΟΣΕ Wink
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση
(28-08-2013, 01:52 PM)nikos1991 Έγραψε: Συμφωνώ ότι έχουμε ξεφύγει, αλλά αυτό πάει στο τόπικ του ΟΣΕ Wink

Σωστό, αλλά όχι ότι δε γίνονται και στη ΣΤΑΣΥ. Έχω δει και στο Μετρό ηλεκτροδηγός να έχει μέσα στην καμπίνα και τα παιδιά του. Και ειδικά αν είναι μικρό το παιδί, έχει τη μανία να ανακαλύπτει τα πάντα, οπότε μπορεί με το τρένο εν κινήσει να πατήσει να ανοίξει καμία πόρτα και να σκοτωθεί και άνθρωπος.
Απάντηση
(28-08-2013, 01:52 PM)nikos1991 Έγραψε: Συμφωνώ ότι έχουμε ξεφύγει, αλλά αυτό πάει στο τόπικ του ΟΣΕ Wink

Ωπ, έχεις δίκιο.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 7 Επισκέπτης (ες)