Θέματα: 3
Πριν βιαστεί οποιοσδήποτε να κατηγορήσει τον admin για την διαγραφή του 27 Πρέβεζας, σας ενημερώνω ότι η φωτό έγινε delete από εμένα.
Από εδώ και στο εξής, όποτε βλέπω, άσχετα με την φωτογραφία που έχω ανεβάσει σχόλια, θα πέφτει ξυράφι. Δόξα το Βούδα, το forum έχει ενότητα για την gallery και μπορείτε να κάνετε διάλογο εκεί.
Φυσικά, επειδή οι υπόλοιποι χρήστες δεν φταίνε σε τίποτα, η φωτογραφία του 27 θα ανέβει με την πρώτη ευκαιρία.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Die Deutschen bullen
Θέματα: 3
ΑΣΣΟΣ κ πασης Ελλαδος...-1-
Θέματα: 742
03-03-2011, 03:07 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 03-03-2011, 03:08 PM από Cmaniac.)
Αποκρυφθηκαν (και δεν διεγράφησαν) τα σχολια του χρηστη Thodoris Patra απο την gallery του leoforeia.gr, επειτα απο αιτημα του χρηστη.
Εαν οποιοσδηποτε εγεγραμμενος χρηστης της σελιδας αντιτεθει στην παραπανω ενεργεια, τα σχολια θα επανεμφανιστουν, χωρις την δυνατοτητα επαναποκρυψης.
Οι χρηστες της ιστοσελιδας ειναι οι αμεσοι υπευθυνοι για τις δημοσιευσεις τους και οι δημοσιευσεις ειναι οριστικες και δεν διαγραφονται, εκτος εαν η ιδια η σελιδα το κρινει αυτο αναγκαιο για την ευρυθμη λειτουργια της, οπως αναφερεται και στον κανονισμο χρησης.
Θέματα: 0
Νομικα δεν στεκει αυτο cmaniac, φανταζομαι οτι το γνωριζεις...
Της κοντης (...) οι τριχες της φταινε...
Ειναι προυποθεση για τη συμμετοχη στη σελιδα και ο χρηστης κατα την εγγραφη του αποδεχεται τον κανονισμο ο οποιος το αναφερει.
Η διαγραφη (ή αποκρυψη) σχολιων μετα απο αιτημα του χρηστη γινεται κατα παραβαση του κανονισμου της σελιδας και αν καποιος αλλος χρηστης θεωρησει οτι αδικειται ή προσβαλλεται με αυτη την αποφαση, τοτε η αποφαση αναιρεται χωρις δυνατοτητα υπαναχωρησης.
Συγκεκριμενα ο κανονισμος αναφερει (Αρθρο 10, παράγραφος 6)
«Τα μηνύματα, προσωπικά ή δημόσια, που δημοσιεύονται στις ομάδες συζητήσεων (forums) από τους χρήστες / μέλη του leoforeia.gr, καθώς και τα άρθρα, τα σχόλια και οποιασδήποτε μορφής κείμενο, που δημοσιεύεται σε οποιαδήποτε από τις σελίδες του leoforeia.gr, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του συγγραφέα τους, της οποίας όμως τη δημοσιευμένη υπόσταση παραχωρεί στο leoforeia.gr και δεν μπορεί να αποσύρει σε ουδεμία περίπτωση.»
Θέματα: 0
07-03-2011, 12:35 AM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 07-03-2011, 09:17 PM από Cmaniac.)
Καλησπερα,ειχα ανεβασει φωτογραφιες σαν χρηστης volvoose που ειχαν τοποθετηθει στο αλμπουμ λεωφορεια οσε,ηταν μεσα στο αλμπουμ αρκετο διαστημα,πριν απο δεκα μερες περιπου οι φωτογραφιες διαγραφτηκαν.Θα ηθελα αν γινεται να μου τις στειλετε στο email μου scaniaose[ατ]yahoo.gr.Σας ευχαριστω
07-03-2011, 09:16 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 07-03-2011, 09:17 PM από Cmaniac.)
Αν και δεν ειναι κατι το οποιο μας εχουν ξαναζητησει και χωρις να δεσμευομαι για κατι, θα κοιταξουμε τα backup μας και αν βρεθει κατι θα σταλει στο παραπανω email.
Θέματα: 4
καλημερα,θα ηθελα να μου πειτε γιατι υπαρχει αυτος ο περιορισμος στην σελιδα,οπως π.χ δεν μπορουμε να ανεβασουμε φωτογραφιες και να σχολια σουμε.....γιατι αυτος ο ρατσισμος?
Θέματα: 1.795
12-03-2011, 12:02 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 12-03-2011, 12:46 PM από Konstantinos MercedesBenz.)
Μην ρωτας φιλε Γιαννη το ειχα κανει θεμα παλαιοτερα πηγαινε στις προηγουμενες σελιδες του θεματος και θα μαθεις μαλλον εδω ειναι εκθεση της καλυτερης φωτογραφιας δεν ειμαστε επαγγελματιες φωτογραφοι και δεν εχουν ολοι οικονομικους πορους για να εχουν την καλυτερη φωτογραφικη μηχανη υπαρχουν και αλλα εξοδα και υποχρεωσεις στην καθημερινοτητα, εχει χασει η σελιδα τον σκοπο της, τελος παντων.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''
Stephen Hawking.
Θέματα: 1.795
Και οσο για τον σχολιασμο δεν θα αναφερθω γιατι θα γινω κακος
.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''
Stephen Hawking.