Αξιολόγηση Θέματος:
  • 16 Ψήφοι - 3.44 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Απρόοπτα συμβάντα (βλάβες, ατυχήματα κλπ)
Χθες το βράδυ έμεινε από ιμάντα το MAN #6216 στο αεροδρόμιο, λίγο πριν ξεκινήσει δρομολόγιο στο Χ95.

Την πληροφορία για τον ιμάντα μου την είπε η αδελφή μου που είχε μπει στο συγκεκριμένο όχημα και τελικά τους κατέβασαν Tongue
Απάντηση
https://www.star.gr/eidiseis/ellada/6916...-lewforeia
Απάντηση
Γνωρίζετε κάτι;

https://www.iefimerida.gr/ellada/kalodia...is-amalias
Απάντηση
Χάρη στα αντανακλαστικά του οδηγού του 5006 C2 και μερικές κόρνες δεν τρακαραμε αφού το 579 στο Α3 έκανε για άγνωστο λόγο πλάγια όπισθεν στη Ρήγα Φεραίου χωρίς να δώσει σημασία στο C2 από πίσω
Απάντηση
Πάει το τσίπουρο γόνα...
Απάντηση
(05-06-2025, 08:13 PM)Leon377 Έγραψε: Χάρη στα αντανακλαστικά του οδηγού του 5006 C2 και μερικές κόρνες δεν τρακαραμε αφού το 579 στο Α3 έκανε για άγνωστο λόγο πλάγια όπισθεν στη Ρήγα Φεραίου χωρίς να δώσει σημασία στο C2 από πίσω

Θα τα στουκάρουν μόνοι τους τα καινούργια. Tongue
Απάντηση
Έγινε ένα ατύχημα λίγο πριν τις 11 στο Α7 προς Κηφισιά, στο Δαχτυλίδι, πριν τη στάση Χειμάρας. Επιχειρούσε ΙΧ να μπει στις λωρίδες που οδηγούν στο φανάρι του κύκλου πριν τη νησίδα, κανείς δεν έκανε πίσω και η GN ξύρισε όλη την αριστερή πλευρά του ΙΧ. Μικρές ταχύτητες ευτυχώς. Ο οδηγός της GN αμφιβάλλω αν είχε προσέξει το ΙΧ γιατί πραγματικά δεν φρενάρισε ποτέ μέχρι τη στιγμή της επαφής. Ο οποίος οδηγός εντωμεταξύ, ο πιο αργός που έχω δει με διαφορά, έκανε όλη την Αλεξάνδρας & Κηφισίας με 30 χλμ, μέχρι το Δαχτυλίδι ο χρόνος διαδρομής ήταν λες και επρόκειτο για καθημερινή-εργάσιμη.
Απάντηση
Το Citaro #18 του ΚΤΕΛ Κορινθίας ήταν αραγμένο στο τέρμα στην στην Ελευσίνα με ανοικτό τον κινητήρα. Λίγο μετά έφυγε αλλά εκτός υπηρεσίας.
Απάντηση
To Solaris 18m #828 σταματημένο με αλάρμ στο λιμάνι του πειραια απέναντι από το σταθμό του ηλεκτρικού, με κινητό συνεργείο πίσω από το όχημα, αλλά η μηχανή του λεωφορείου είναι εν λειτουργεία.
Απάντηση
Μια και αναφέρουμε ανοιχτά καπό, χθες το βράδυ κατά τις 1 το βραδυ υπήρχε στην άνοδο της μεσογειων στο ύψος του νοσοκομείου Metropolitan ένα από τα 13μετρα crossway με βανακι οσυ από πισω. Αριθμο δεν ειδα
Απάντηση

Μετάβαση στη συζήτηση:

Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)