Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Προσωρινές συγκοινωνιακές ρυθμίσεις στο δίκτυο του ΟΑΣΑ
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι παρκαρισμένα στην συγκεκριμένη γωνία. Ωστόσο, δυσκολία στο να στρίψει είχε πάντα το 218 γιατί είναι περίεργη η συγκεκριμένη διασταύρωση λόγω της κίνησης και του ότι έχει στοπ η Μπουμπουλίνας (και άρα πολλές φορές βγαίνουν πιο έξω τα ΙΧ για λόγους ορατότητας).
Απάντηση
(31-05-2024, 01:14 PM)Crabman Έγραψε: [...]
Παραλληλα η μεταφορά του τέρματος του τρόλλεϊ 2 επί της Λεωφ. Εθ. Αντιστάσεως έχει αποδειχθεί προβληματική τόσο λόγω της κυκλοφοριακής συμφόρησης που δημιουργείται στην ήδη επιβαρυμένη λεωφόρο όσο και της πρακτικής αδυναμίας των οχημάτων να κάνουν τέρμα και διαλειμμα εκεί. Μάλιστα το θέμα έχει συζητηθεί επανελειμμένα στα δημοτικά συμβούλια του Δήμου Καισαριανής με τον Δήμο να προσπαθεί να βγάλει άκρή με όλους τους αρμόδιους φορείς ώστε να μεταφερθεί το τέρμα στην πρώτερη ενδεδειγμένη θέση. Το λυπηρό είναι ότι ο κάθε εμπλεκόμενος φορέας (δημόσιο: ΟΑΣΑ, ΟΣΥ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, και οι ανάδοχοι: ΕΡΕΤΒΟ, ΑΒΑΞ, κλπ) ουσιαστικά πετάει το μπαλάκι στον άλλον επεδή κανείς δεν θέλει να πληρώσει την τρομερά μεγάλη επέκταση του εναέριου δικτύου των μόλις 90 μέτρων!! η οποία θα έπρεπε να έχει γίνει εξαρχής. Στην τελική θα μπορούσε απλώς να μεταφερθεί το κομμάτι της εναερίου από την Λεωφ.Βασιλέως Αλεξάνδρου το οποίο πλέον ούτε χρησιμοποιείται αλλά και ούτε είναι ενωμένο με το υπόλοιπο δίκτυο. Εν τέλει οι μήνες περνούν, η κατάσταση παραμένει ως έχει και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

(05-06-2024, 09:44 PM)ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Έγραψε: ΕΚΡΥΘΜΗ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
[...]
Η επιμονή της ΟΣΥ στην τοποθέτηση νέου τέρματος της γραμμής 2 του Τρόλεϊ στην απόληξη της κεντρικής λεωφόρου, με αιτιολογία το κόστος, επιφέρει επιπρόσθετη κίνηση και εντείνει το ήδη ασφυκτικό πρόβλημα της στάθμευσης.
[...]
Ως Δημοτική Αρχή, που από την αρχή ανέδειξε ως φλέγον το κυκλοφοριακό ζήτημα, προχωρήσαμε σε κινητοποίηση με τον λαό και τους μαζικούς φορείς της πόλης μας, στις 30.3.2024, στην πιο μαζική πορεία στον Δήμο μας τα τελευταία χρόνια και το θέσαμε σε όλους τους αρμόδιους φορείς.

Μέχρι στιγμής:
  • Έχουμε τη διαβεβαίωση από την ΟΣΥ ότι θα γίνουν τα έργα στο δίκτυο μέχρι το παλιό τέρμα του τρόλεϊ της γραμμής 2 και θα προχωρήσει στην απομάκρυνσή του από την Εθν. Αντιστάσεως, καθώς και τη διαβεβαίωση από τον αρμόδιο διευθυντή της «Ελληνικό Μετρό» ότι ο ανάδοχος εργολάβος του έργου ήδη προχωρά στις μελέτες.
[...]
Αυτή τη στιγμή μεγάλο τεχνικό κλιμάκιο της ΟΣΥ με 3+ γερανούς και οχήματα συνεχίζει την εκτέλεση των έργων (πριν από κάποιες ημέρες/εβδομάδες είχαν τοποθετηθεί οι κολώνες) στο εναέριο δίκτυο των τρόλεϊ στην Καισαριανή για την επέκταση του τρόλεϊ 2 μέσω της λεωφόρου Υμηττού από το προσωρινό Τέρμα στο πρότερο και ενδεδειγμένο Τέρμα του στην οδό Ανδρέα Δημητρίου πίσω από τις αστυνομικές εγκαταστάσεις της Καισαριανής.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)