Αξιολόγηση Θέματος:
  • 14 Ψήφοι - 3.21 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Απρόοπτα συμβάντα (βλάβες, ατυχήματα κλπ)
Τρόλεϊ στη Νέα Φιλαδέλφεια (μάλλον το 3), περνώντας έριξε κολώνα, η οποία τραυμάτισε μία 14χρονη. Στο βίντεο η πράσινη κολώνα μου φαίνεται ότι είναι από αυτές που κρατάνε τα καλώδια των τρόλεϊ και μάλλον έπεσε επειδή είναι σάπια, δεν φαίνεται να τράκαρε. 

Πριν λίγη ώρα συνέβη, οπότε οι πληροφορίες ακόμα δεν είναι πολλές και οι δημοσιογράφοι γράφουν βλακείες. 

https://www.ethnos.gr/greece/article/331...keanhlikos
Απάντηση
Επίσης, καπνός άρχισε να βγαίνει από μία GN (δεν φαίνεται κωδικός) που εκτελούσε το 608. Άγνωστο αν όντως ήταν φωτιά αυτό ή κάτι άλλο. 

https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/445...otografies
Απάντηση
(04-09-2024, 04:49 PM)MitsosDaBest Έγραψε: Επίσης, καπνός άρχισε να βγαίνει από μία GN (δεν φαίνεται κωδικός) που εκτελούσε το 608. Άγνωστο αν όντως ήταν φωτιά αυτό ή κάτι άλλο. 

https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/445...otografies
Τελικά κάηκε το λεωφορείο. Παλιά ξέραμε ότι γινόντουσαν επεισόδια και πεφταν θύματα εμπρησμού τα λεωφορεία. Τώρα εκσυγχρονίστηκε και αναφλέγονται μόνα τους. Τουλάχιστον την επόμενη φορά να έχει και πυροτεχνήματα ..
Απάντηση
To ΜΑΝ #6217 στο Χ95 με βλάβη ακινητοποιημενο στη πλατεία Αγίας Παρασκευής
Απάντηση
https://www.protothema.gr/greece/article...leoforeio/
Απάντηση
Άι στο διάστημα τα κ@@@@#@...
Απάντηση
Την ίδια ώρα που ολοκαίνουργιο λεωφορείο, αντί να κυκλοφορεί σε κεντρικές γραμμές, η ΟΣΥ δρομολογεί στο Κέντρο πχ στο Α3 τα σκουριασμένα Ν2 25ετιας. Πριν λίγο το #640 αποσύρθηκε, ενώ εκτελούσε δρομολόγιο προς Ακαδημία, ενώ βρισκόταν στη στάση Άγιος Βασίλειος. Δεν έκλειναν οι πόρτες! Εννοείται ότι τα καινούργια ΜΑΝ ανήκουν στα ΚΤΕΛ κλπ αλλά κάποτε θα πρέπει να ρυθμιστούν κι αυτές οι ...ανορθογραφίες, ολοκαίνουργια, αντιρυπαντικά οχήματα να είναι στις εξοχές και οι αρχαιολογίες να βολοδέρνουν στο Κέντρο!
Απάντηση
Τράκαρε σήμερα το μεσημέρι ο τσιμεντολιθος #331 με τρόλευ του 11 στην Καλλιρόης. Ο τσιμεντόλιθος ένα σπάσιμο στο τζάμι του οδηγού( το πλαϊνό) σε αντίθεση με το τρόλευ που του έσπασαν τρία τζάμια!!
Απάντηση
Αυτό είναι από το ατύχημα παραπάνω προφανώς.


https://twitter.com/Tou_Dhmosiou/status/...1980574895
Απάντηση
(10-09-2024, 05:20 PM)214 Mercedes-Benz O405N Έγραψε: Τράκαρε σήμερα το μεσημέρι ο τσιμεντολιθος #331 με τρόλευ του 11 στην Καλλιρόης. Ο τσιμεντόλιθος ένα σπάσιμο στο τζάμι του οδηγού( το πλαϊνό) σε αντίθεση με το τρόλευ που του έσπασαν τρία τζάμια!!

Το Neoplan Midi έκανε το δρομολόγιο του 209. Επιβάτης του τρόλεϊ 11, υποστηρίζει πως ο οδηγός του λεωφορείου μάλλον τράκαρε επίτηδες το τρόλεϊ, επειδή είχε νωρίτερα εκνευριστει με τον οδηγό του.  Tongue

https://www.ethnos.gr/greece/article/332...eitobinteo
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)