Αξιολόγηση Θέματος:
  • 3 Ψήφοι - 3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mercedes-Benz ΕΛΒΟ C97.405Ν (N2)
Το 725 έχει ξεμείνει αν είναι το μόνο Ν2 με διαφήμιση στο πίσω μέρος καθώς έχει διαφήμιση ραδιοφωνικού σταθμού. Άγνωστο αν απλά έχει ξεμείνει ή όχι αλλά πάντως αυτήν την βδομάδα ήταν μόνο στο 730.
Απάντηση
Όσα έχω δει κέντρο τις τελευταίες 15 μέρες δεν έχουν διαφήμιση όντως
Απάντηση
Είναι εδώ και αρκετό καιρό χωρίς διαφημίσεις τα Ν2. Το τελευταίο που θυμάμαι είναι το 564 που είχε μία ολόσωμη για ανακύκλωση μπαταριών ή κατι τέτοιο αλλά αυτό έχει τελειώσει εδώ και πάνω από ένα χρόνο. Εκ τότε δεν ξανάδα κανένα με διαφήμιση και γι' αυτό μου έκανε εντύπωση το 725.
Απάντηση
(05-04-2025, 01:33 AM)ecoj Έγραψε: Είναι εδώ και αρκετό καιρό χωρίς διαφημίσεις τα Ν2. Το τελευταίο που θυμάμαι είναι το 564 που είχε μία ολόσωμη για ανακύκλωση μπαταριών ή κατι τέτοιο αλλά αυτό έχει τελειώσει εδώ και πάνω από ένα χρόνο. Εκ τότε δεν ξανάδα κανένα με διαφήμιση και γι' αυτό μου έκανε εντύπωση το 725.

Είχα δει την περασμένη εβδομάδα στο 140 ένα Ν2, σχεδόν λευκό απο την διαφήμιση που κουβαλούσε. Είχε και στα πλάγια, όχι μόνο πίσω.Ίσως να ήταν κάποια καμπάνια του ΟΑΣΑ. Δεν έδωσα σημασία εκείνη την στιγή και για τον αριθμό του οχήματος, ένα #55Χ θυμάμαι, ίσως το #557.
Απάντηση
(05-04-2025, 02:37 AM)notis Έγραψε: Είχα δει την περασμένη εβδομάδα στο 140 ένα Ν2, σχεδόν λευκό απο την διαφήμιση που κουβαλούσε. Είχε και στα πλάγια, όχι μόνο πίσω.Ίσως να ήταν κάποια καμπάνια του ΟΑΣΑ. Δεν έδωσα σημασία εκείνη την στιγή και για τον αριθμό του οχήματος, ένα #55Χ θυμάμαι, ίσως το #557.
Είναι το Mercedes N2 #551 με διαφήμιση της "Αστικές Συγκοινωνίες" ΟΣΥ Athena Card, ολόσωμη μεν, αλλά όχι στα παράθυρα δε, υπάρχει από το 2020.
Απάντηση
(04-04-2025, 08:52 PM)ecoj Έγραψε: Το 725 έχει ξεμείνει αν είναι το μόνο Ν2 με διαφήμιση στο πίσω μέρος καθώς έχει διαφήμιση ραδιοφωνικού σταθμού. Άγνωστο αν απλά έχει ξεμείνει ή όχι αλλά πάντως αυτήν την βδομάδα ήταν μόνο στο 730.
Αυτή η διαφήμιση υπήρχε και σε άλλους τύπους λεωφορείων, GN, Solaris κλπ και αφαιρέθηκε αφού τελείωσε η συνεργασία με το ραδιοφωνικό σταθμό, αυτό σημαίνει ότι, στο N2 #725 απλά έχει ξεμείνει και στο #665 που έχει αποσυρθεί, είχε διαφήμιση των αφυγραντήρων-κλιματιστικών Morris που είχε ξεμείνει, άλλα είχε αφαιρεθεί.
Απάντηση
Του Μπραχαμίου που φύγανε Νοέμβριο είχαν περίπου τα μισά
Και από αυτά που κατσαν μετά θυμάμαι είχε το 739 και μέχρι ένα σημείο και το 709
Απάντηση
Στου Βοτανικού πρέπει να σταμάτησαν να βάζουν όταν άρχισαν να βάζουν στα leasing, δηλαδή κάπου στο 2022. Ουσιαστικά η παρουσία τους στο κέντρο ήταν πολύ περιορισμένη αλλά στο Μπραχάμι έβγαιναν παντού οπότε ίσως γι' αυτό συνέχισαν να έχουν.
Και πίσω στο 2021 πάντως που αποσύρθηκαν τα Ν1, υπήρχαν κάποια που πήγαν με διαφημίσεις στο Θριάσιο.
Απάντηση
(05-04-2025, 12:19 PM)Leon377 Έγραψε: Του Μπραχαμίου που φύγανε Νοέμβριο είχαν περίπου τα μισά
Και από αυτά που κατσαν μετά θυμάμαι είχε το 739 και μέχρι ένα σημείο και το 709
Ναι σωστά και μιας και μου το θυμήσετε, το #739 το θυμάμαι πολύ καλά με διαφήμιση, καθώς απ' ότι θυμάμαι καλά είχε τη διαφήμιση "Έχεις τραπεζική κάρτα, έχεις εισιτήριο".
Απάντηση
(05-04-2025, 02:57 PM)F. P Transporations Έγραψε: Ναι σωστά και μιας και μου το θυμήσετε, το #739 το θυμάμαι πολύ καλά με διαφήμιση, καθώς απ' ότι θυμάμαι καλά είχε τη διαφήμιση "Έχεις τραπεζική κάρτα, έχεις εισιτήριο".
Λίγο δύσκολο γιατί ήταν παλιά διαφήμιση ξεφτισμενη και το έχεις κάρτα ξεκίνησε να ακούγεται το φθινόπωρο
Απάντηση

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Mercedes-Benz ΕΛΒΟ C97.405GN aliance 125 149.713 01-04-2025, 07:30 PM
Τελευταία Δημοσίευση: F. P Transporations
  Mercedes-Benz O405N (N1) marios.ilioupoli 232 77.595 21-03-2025, 12:46 AM
Τελευταία Δημοσίευση: N1Ellinikou

Μετάβαση στη συζήτηση:

Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)

#
Reset
R
G
B
H
S
B
SAVE