Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 1.5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών ΣΤΑΣΥ - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα
(17-04-2026, 06:26 PM)Giannis Έγραψε: Με αφορμή την κατάργηση της γραμμής Χ17 (και άρα την ολοκλήρωση των εργασιών απ' ότι φαίνεται), έχει προσέξει κανείς διαφορά στην ταχύτητα των συρμών στην γραμμή 2, στα τμήματα που έκλεισαν; Χρησιμοποιώ την γραμμή 2 στο τμήμα Σύνταγμα - Νέος Κόσμος σχετικά συχνά αλλά δεν έχω δει κάποια αύξηση στην ταχύτητα των συρμών, είναι ιδέα μου;
Εγώ έχω παρατηρήσει , μικρή βέβαια , αλλά πριν πήγαιναν πολύ αργά
Απάντηση
(17-04-2026, 06:26 PM)Giannis Έγραψε: Με αφορμή την κατάργηση της γραμμής Χ17 (και άρα την ολοκλήρωση των εργασιών απ' ότι φαίνεται), έχει προσέξει κανείς διαφορά στην ταχύτητα των συρμών στην γραμμή 2, στα τμήματα που έκλεισαν; Χρησιμοποιώ την γραμμή 2 στο τμήμα Σύνταγμα - Νέος Κόσμος σχετικά συχνά αλλά δεν έχω δει κάποια αύξηση στην ταχύτητα των συρμών, είναι ιδέα μου;

Υπάρχει κάποια εξέλιξη ή αλλαγή στο θέμα της ταχύτητας; Έχω πάνω από μήνα, ίσως και περισσότερο, να κινηθώ από Σύνταγμα και κάτω και δεν έχω προσωπική εικόνα. Κι αν ακόμη δεν έχει αυξηθεί η ταχύτητα στα νορμάλ επίπεδα, υπάρχει κάποιος λόγος / αιτία;
Απάντηση
......
Απάντηση

Μετάβαση στη συζήτηση:

Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)