Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 1.5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών ΣΤΑΣΥ - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα
(21-12-2025, 10:04 PM)Larioupol Έγραψε: Καλό πάτημα να φύγω από την Vodafone πάντως. ??
Με παραξένεψε πάντως που δεν γίνονταν μια και καλή για όλες τις εταιρείες
Η Vodafone δεν πιάνει σχεδόν πουθενά στο μετρό. Έχω Cosmote στο ένα και Vodafone στο άλλο. Στην Cosmote πιάνω 4G+ σε όσους σταθμούς υποστηρίζει, ενώ στην Vodafone δεν πιάνει πουθενά. Για κάποιο πολύ περίεργο λόγο, όμως, πιάνει μέχρι ενός σημείου μέσα στο Αιγάλεω..
Απάντηση
Κάνοντας ξανά "αυτοψία" στην κόκκινη γραμμή, με COSMOTE πιάνει 5G στο τμήμα ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και τίποτα στο τμήμα ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ. Στους σταθμούς νομίζω πιάνει σε όλους, αλλά κρατώ μια επιφύλαξη για τους σταθμούς Συγγρού Φιξ και Άγιος Ιωάννης που είχα την εντύπωση ότι έπιανε αλλά αυτή τη φορά δεν συνέβη αυτό.
Απάντηση
(26-12-2025, 12:58 PM)Crabman Έγραψε: Κάνοντας ξανά "αυτοψία" στην κόκκινη γραμμή, με COSMOTE πιάνει 5G στο τμήμα ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και τίποτα στο τμήμα ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ. Στους σταθμούς νομίζω πιάνει σε όλους, αλλά κρατώ μια επιφύλαξη για τους σταθμούς Συγγρού Φιξ και Άγιος Ιωάννης που είχα την εντύπωση ότι έπιανε αλλά αυτή τη φορά δεν συνέβη αυτό.
Εγώ έπιανα πάντα cosmote ως άγιο Δημήτριο με τρανή εξαίρεση το κομμάτι Άγιος Ιωάννης Δάφνη
Απάντηση
Cosmote & Vodafone που έχω δεν πιάνουν σήμα καλό στο κομμάτι Άγιος Ιωάννης - Άγιος Δημήτριος. Η Vodafone δε πιάνει καθόλου
Στο κομμάτι Άγιος Δημήτριος μέχρι Ελληνικό, η Cosmote έχει σήμα καμπάνα και μέσα στα τούνελ, ενώ η Vodafone νέκρα. Ας τα λέμε καλά λοιπόν..
Απάντηση

Μετάβαση στη συζήτηση:

Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)