Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Έλεγχος εισιτηρίων - Πότε είδατε τελευταία φορά;
Έχουν αρχίσει και παίζουν ανακοινώσεις στα νέα λεωφορεία που λένε ότι θα πρέπει οι επιβάτες μαζί με το εισιτήριο/κάρτα να επιδεικνύουν και την ταυτότητά τους ατους ελεγκτές... Καινούριο φρούτο..
Απάντηση
(31-12-2024, 12:27 PM)Mycenae Έγραψε: Έχουν αρχίσει και παίζουν ανακοινώσεις στα νέα λεωφορεία που λένε ότι θα πρέπει οι επιβάτες μαζί με το εισιτήριο/κάρτα να επιδεικνύουν και την ταυτότητά τους ατους ελεγκτές... Καινούριο φρούτο..
Εμένα πριν λίγο καιρό στο Σύνταγμα όχι μόνο μου είχαν ζητήσει ταυτότητα, αλλά με είχαν ρωτήσει και αν "είναι σίγουρα δική μου η προσωποποιημένη κάρτα" επειδή δεν έμοιαζαν απόλυτα οι φωτογραφίες. (Σημειωτέον πως στην φωτογραφία της ταυτότητας είμαι 13 ενώ στην φωτογραφία της κάρτας είμαι 20, αλλά για κάποιον λόγο τους φαινόταν αδύνατον κάποιος να έχει ιδιαίτερες εμφανισιακές αλλαγές μεταξύ αυτών των ηλικιών).
Απάντηση
Έλεγχος εισιτηρίων χθες το απόγευμα στην Πλακεντίας. Μάλιστα ζητούσαν ταυτότητες και από άτομα που είχαν απλά χάρτινα εισιτήρια...
Απάντηση
Χθές ήμουν στο IrsBus Diesel #837 και ήταν 2 ελεγκτές μέσα, επικύρωσα με τραπεζική κάρτα, το είπα στον ελεγκτή κι είπε εντάξει μη το δώσεις, οι πιο πολλοί επιβάτες είχαν, ενώ μερικοί είχαν εισιτήρια που είχαν λήξει,ήταν σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής, ήταν στο 906.

Επίσης το ίδιο πράγμα έγινε και στο μετρό στ σταθμό Δημοτικό θέατρο που χτύπησα τις πύλες με τραπεζική κάρτα και το είπα και εκεί και μου είπαν, μπορείς να πηγαίνεις.
Απάντηση
Τις προάλλες που ήμουν στο 218 προς Πειραιά επί της Δαβάκη/Σιβιτανίδου και είχαν επιβιβαστεί στο λεωφορείο 2 ελεγκτές, ο ένας από αυτούς είχε το κλασικό μηχανάκι για τις κάρτες και τα εισιτήρια του ΟΑΣΑ και ο άλλος ένα κινητό για τις τραπεζικές. Μάλιστα, δεν ήξερε να ελέγξει κάρτα περασμένη στο wallet κινητού επιβάτιδας, καθώς προσπαθούσε να περάσει τη συσκευή του από την οθόνη του άλλου κινητού και όχι από πίσω που είναι συνήθως το NFC chip. Καθώς όλο αυτό γίνονταν ακριβώς από πίσω μου, τους πρότεινα να δοκιμάσει κοντά στις κάμερες απ' την άλλη μεριά, αμέσως χτύπησε συναλλαγή στο κινητό και φάνηκε έγκυρο στον ελεγκτή.

Άρα, υπάρχει τρόπος να ελέγξουν την πληρωμή μέσω τραπεζικής κάρτας, απλά μάλλον δεν έχουν εκπαιδευτεί αρκετά απ' ότι φαίνεται.
Απάντηση
Το πρωί στο Α15 και συγκεκριμένα στο 6135. Έπιασαν ένα πατέρα με ένα παιδάκι τον οποίο, αν κατάλαβα καλά, φαίνεται να έβαλαν να πληρώσει με κάρτα εισιτήριο κατευθείαν στο μηχάνημα εκείνη την ώρα.
Απάντηση
(25-02-2025, 01:44 PM)ecoj Έγραψε: Το πρωί στο Α15 και συγκεκριμένα στο 6135. Έπιασαν ένα πατέρα με ένα παιδάκι τον οποίο, αν κατάλαβα καλά, φαίνεται να έβαλαν να πληρώσει με κάρτα εισιτήριο κατευθείαν στο μηχάνημα εκείνη την ώρα.
Ναι το έκαναν και σε μια κοπέλα στο 218 στη Δάφνη 

Τον προηγούμενο μήνα ίδιο σημείο είχαν στείλει άλλη κοπέλα να βγάλει εισιτήριο στο μετρό 

Η εξέλιξη
Απάντηση
Βράδυ Σαββάτου προς Κυριακή μετά την 01:00 το ξημέρωμα είχε ελεγκτές στο σταθμό Σύνταγμα. Πρώτη φορά πετυχαίνω τέτοιες ώρες.
Απάντηση
(23-03-2025, 10:39 AM)Crabman Έγραψε: Βράδυ Σαββάτου προς Κυριακή μετά την 01:00 το ξημέρωμα είχε ελεγκτές στο σταθμό Σύνταγμα. Πρώτη φορά πετυχαίνω τέτοιες ώρες.
Σάββατο τις περισσότερες βραδιές έχει. Μέχρι 0.30 έχω πετύχει
Απάντηση

Μετάβαση στη συζήτηση:

Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)

#
Reset
R
G
B
H
S
B
SAVE