Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Έλεγχος εισιτηρίων - Πότε είδατε τελευταία φορά;
Σήμερα 23/2 κατα τις 3:45 το μεσημέρι τρεις ελεγκτές περίμεναν στη στάση κήπος και μπήκαν όλοι μαζί στο Α5.
Απάντηση
Σήμερα Σάββατο μετά τις 10 πμ, ανέβηκαν ελεγκτές στο τρόλεϊ 14, στην στάση Αμπελόκηποι (προς Αλεξάνδρας). Εγώ είχα μηνιαία κάρτα. Μία κοπελίτσα/φοιτήτρια πιο μπροστά, το "έφαγε" το χαρτάκι.
Απάντηση
(12-10-2024, 10:40 AM)MitsosDaBest Έγραψε: Σήμερα Σάββατο μετά τις 10 πμ, ανέβηκαν ελεγκτές στο τρόλεϊ 14, στην στάση Αμπελόκηποι (προς Αλεξάνδρας). Εγώ είχα μηνιαία κάρτα. Μία κοπελίτσα/φοιτήτρια πιο μπροστά, το "έφαγε" το χαρτάκι.
Παντού μπαίνουν αφού είναι 6 φορές περισοσυεροι τώρα. Χθες ήταν 406
Απάντηση
Είδα χθες και στο 4, μπήκαν Ακαδημία και κατέβηκαν στο Πολυτεχνείο
Απάντηση
Καλησπέρα. Μετά από περίπου 8.5 χρόνια που χρησιμοποιώ το 536 έγινε χθες έλεγχος το πρωι. Έχω ακούσει για ελέγχους στο 509 (και επι οσυ), αλλά στο 536 ποτέ. Αξιοσημείωτο είναι ότι τέθηκε το λεωφορείο σε λειτουργία ελέγχου (σταματούν να λειτουργούν τα μηχανήματα και βγαίνει ανακοίνωση από τα μεγάφωνα).
Απάντηση
Έχω πετύχει έλεγχο εισιτηρίων ακριβώς μπροστά στην κεντρική είσοδο του μετρό, πριν μπεις μέσα στο χώρο που είναι τα εκδοτήρια... Δηλαδή αν κάποιος δεν έχει εισιτήριο και πηγαίνει στα εκδοτήρια για να αγοράσει, θα πληρώσει πρόστιμο γιατί δεν έχει εισιτήριο...
Απάντηση
(01-11-2024, 10:58 AM)Mycenae Έγραψε: Έχω πετύχει έλεγχο εισιτηρίων ακριβώς μπροστά στην κεντρική είσοδο του μετρό, πριν μπεις μέσα στο χώρο που είναι τα εκδοτήρια... Δηλαδή αν κάποιος δεν έχει εισιτήριο και πηγαίνει στα εκδοτήρια για να αγοράσει, θα πληρώσει πρόστιμο γιατί δεν έχει εισιτήριο...
Άκυρος ο έλεγχος αυτός. Άμα κοπεί εκεί προστημο απλώς δεν ισχύει και μπορεί να αμφισβητηθεί, αν όχι στην ΣΤΑΣΥ στα δικαστήρια.
Απάντηση

Μετάβαση στη συζήτηση:

Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)