Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yutong E12
#61
(08-04-2024, 01:10 AM)Korkis Έγραψε: Κυριακή απόγευμα κατά τις 7.30 είδα ξανά ένα να στρίβει από  Περραιβού προς Γρηγορίου Λαμπράκη, ακολουθώντας τη διαδρομή του 825 (προς αφετηρία). Μια γραμμή που δε θα περίμενα να δω ποτέ ηλεκτρικό λεωφορείο είναι η αλήθεια

Aπό όσα έχουν γραφτεί σε διάφορα site μέχρι σήμερα, οι φορτιστές θα πάνε :  στο κεντρικό Α/Σ Πειραιά (Ρέντη), στα Α/Σ τρόλλεϋ (Αγ. Αννας/Π.Ραλλη) και Αττικής, καθώς και Α/Σ Μπραχαμίου και Α/Σ Ανθούσας ως εφεδρικό. 

Συνεπώς η λογική λέει ότι στην τελική φάση θα δρομολογηθούν ηλεκτρικά λεωφορεία σε γραμμές των Α/Σ Πειραιά, Ράλλη, Βοτανικού  και Αγ. Δημητρίου. Λιόσια και Ανθούσα είναι αμαξοστάσια φυσικού αερίου και θα συνεχίσουν να δίνουν γκαζιέρες στις γραμμές τους (μαζί με τις καινούργιες που θα έρθουν). 

Η προσθήκη είναι το Α/Σ Αττικής, το οποίο δεν λειτουργεί ως αμαξοστάσιο λεωφορείων μέχρι σήμερα. Μένει να δούμε ποιές γραμμές θα δοθούν εκεί και ποιοί οδηγοί θα μεταβαίνουν. 

Αυτοί, λοιπόν, που ΔΕΝ θα δούμε ηλεκτρικά λεωφορεία, είναι όσοι έχουν εξυπηρέτηση από Ανθούσα (Χαλάνδρι, Πεντέλη, Ανατολική Αθήνα (Ιλίσια Ζωγράφου Βύρωνας Καρέας)
Απάντηση
#62
Εθεάθη άλλο ένα σήμερα στο Μεταξουργείο. Ήρθε από Αχιλλέως, έκανε τον κύκλο και συνέχισε πάλι στην Αχιλλέως. Αριθμός κυκλοφορίας δεν νομίζω να παίζει ρόλο αφού τα ΔΟΚ είναι προσωρινές.
Απάντηση
#63
Γενικά έχει γεμίσει ο τόπος και χτες είχε στην Δεκελείας αλλά μάλλον 421 γιατί στην επιστροφή δεν περνούσε προς τα πάνω. Εκτός αν τελικά δεν κάνουν γραμμές. Σήμερα ενα έστριψε από Αλεξάνδρας προς Πατησίων όπως το Α7, αλλά δεν νμζ να πάνε ποτέ εκεί
Απάντηση
#64
Έχω δει στα εξής μέρη πέρα από Ακαδημία

Ποσειδώνος Γλυφάδα προς Πειραιά
Ποσειδώνος Άλιμος προς Πειραιά
Στάση Άγιος Κωνσταντίνος Γλυφάδα προς αφετηρία γκολφ
Πλατεία Κάνιγγος

Επίσης έχω μάθει ότι έχουν θεαθεί σε Αλεξάνδρας, Αγίους Αναργύρους, Ευαγγελισμό, παραλία Ελευσίνας, Σταθμό Λαρίσης και Βούλα
Απάντηση
#65
Δυο Yutong αυτή τη στιγμή στη βασιλέως Κωνσταντίνου στο ύψος του πάρκου Ριζάρη.
Απάντηση
#66
Και άλλα 2 στα δικαστήρια, μάλλον για 224
Απάντηση
#67
Εθεάθησαν κι άλλα να κόβουν βόλτες στο Μεταξουργείο. Κάποια έρχονται από Αχιλλέως, κάνουν τον κύκλο και μετά επιστρέφουν πάλι Αχιλλέως. Άγνωστο αν σκέφτονται να τα βάλουν σε Α13, Α15, Β15 ή 051. Μάλιστα Α15 και Β15 θα βόλευαν και για δρομολόγηση από Αττική.
Απάντηση
#68
Να και ένα ρεπορτάζ στο αμαξοστάσιο της Ανθούσας. Ο διυθύνων σύμβουλος της ΟΣΥ λέει ότι οι δοκιμές δείχνουν ότι μπορούν να βγάλουν τα δρομολόγια τους χωρίς να χρειάζονται φόρτιση μέσα στη μέρα.
Επίσης μου κάνει εντύπωση που σε πολλούς κάνει εντύπωση το πόσο αθόρυβα είναι. Σε τρόλει δεν έχουν μπει? Πόσο πιο αθόρυβα είναι?

https://www.msn.com/el-gr/video/deltia-e...0421&ei=13
Απάντηση
#69
Η αλήθεια είναι ότι το τρόλεϊ κάνει απόλυτη ησυχία μόνο όταν είναι ακίνητο, ενώ στα Yutong δεν ακούγεται κυριολεκτικά τίποτα, ούτε καταλαβαίνεις ότι περνάει από δίπλα
Απάντηση
#70
Επίσης μόλις πέρασε ένα ακόμα Yutong σε διαδρομή 421, κάνουν και μετά τα μεσάνυχτα δρομολόγια από ότι φαίνεται
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)