Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Εκτέλεση συγκοινωνιακού έργου του ΟΑΣΑ από τα ΚΤΕΛ
Από αύριο ξεκινούν τα 4 οχήματα του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου στο έργο της Αττικής. 2 οχήματα στο 314 και 2 στο 319 για αρχή.
Απάντηση
Μέχρι στιγμής έχουν εμφανιστεί τα 869, 871 και 872. Και τα 3 χτες στο 314 και σήμερα στο 319 το ένα και τα άλλα 2 στο 314. Επίσης εμφανίστηκαν τα 4876 (Τ. ΓΛΥΦ. χτες και σήμερα) και 4877 (σήμερα 120). Η Σαλαμίνα πρέπει να έχει πάνω από 20 οχήματα τι τα κάνει όλα αυτά; Τέλος στο ΚΤΕΛ Αττικής φαίνεται να μπήκε το χειμερινό ενώ στα υπόλοιπα οχι
Απάντηση
Τι θα γίνει μόλις τελειώσει η σύμβαση τον Οκτώβριο με τα ΚΤΕΛ ;Η ΟΣΥ αποκλείεται να μπορέσει να φέρει σε πέρας το έργο μόνη της και δεν προβλέπεται λογικά περαιτέρω επέκταση της σύμβασης ιδιαίτερα τώρα πια που δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη όπως με τον κορονοιο .Όπως και δεν ακούγεται και κανένα νέο από τον διεθνή διαγωνισμό για τις 63 γραμμές
Απάντηση
(10-09-2023, 03:44 PM)Mrtrolleibus Έγραψε: Τι θα γίνει μόλις τελειώσει η σύμβαση τον Οκτώβριο με τα ΚΤΕΛ ;Η ΟΣΥ αποκλείεται να μπορέσει να φέρει σε πέρας το έργο μόνη της και δεν προβλέπεται λογικά περαιτέρω επέκταση της σύμβασης ιδιαίτερα τώρα πια που δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη όπως με τον κορονοιο .Όπως και δεν ακούγεται και κανένα νέο από τον διεθνή διαγωνισμό για τις 63 γραμμές

Όντως, ο διαγωνισμός καθυστερεί (ή προχωρά χωρίς να μαθαίνουμε). Ακόμα και αύριο να βγει ο μειοδότης, χλωμό το βλέπω να προλάβει σε 1 μήνα να έχει έτοιμα τα πάντα.

Προσωπικά, δεν μου φαίνεται απίθανο τα ΚΤΕΛ να κερδίσουν μία μικρή παράταση.
Απάντηση
Πιθανόν να είναι στημένος για να πάρουν παράταση...
Απάντηση
Δεν γνωρίζω αν μπήκε σε άλλο θέμα. Προχωρά ο διαγωνισμός για τη νέα παραχώρηση των γραμμών. Τα ΚΤΕΛ πήραν την αναμενόμενη παράταση μέχρι το Δεκέμβριο, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρουν κι άλλη.

https://www.athenstransport.com/2023/10/...WqmBDun41w
Απάντηση
(22-10-2023, 12:37 AM)MitsosDaBest Έγραψε: Δεν γνωρίζω αν μπήκε σε άλλο θέμα. Προχωρά ο διαγωνισμός για τη νέα παραχώρηση των γραμμών. Τα ΚΤΕΛ πήραν την αναμενόμενη παράταση μέχρι το Δεκέμβριο, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρουν κι άλλη.

https://www.athenstransport.com/2023/10/...WqmBDun41w
Όταν λέμε παραχώρηση νέων γραμμών τι εννοούμε?
Απάντηση
(22-10-2023, 10:17 AM)kostas720 Έγραψε: Όταν λέμε παραχώρηση νέων γραμμών τι εννοούμε?

O MitsosDaBest δεν αναφέρεται σε νέες γραμμές αλλά σε νέα παραχώρηση των γραμμών. Θα γίνει διαγωνισμός για να αναλάβει κάποιος operator τις 63 αυτές γραμμές.

Λογικά στα ΚΤΕΛ θα δίνονται παρατάσεις μέχρι να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, το θεωρώ τελείως απίθανο να αναλάβουν οι ΟΣΥ τις γραμμές αυτές καθώς δεν μπορούν πλέον εκ των πραγμάτων.
Απάντηση
Τελικά πέρασε σήμερα το βράδυ με ψήφισμα στη Βουλή, η παράταση στην σύμβαση με τα ΚΤΕΛ. Η παράταση μάλιστα, θα μπορεί να φτάσει και μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2024.

https://www.athenstransport.com/2023/12/...ropologia/
Απάντηση
(06-12-2023, 11:46 PM)MitsosDaBest Έγραψε: Τελικά πέρασε σήμερα το βράδυ με ψήφισμα στη Βουλή, η παράταση στην σύμβαση με τα ΚΤΕΛ. Η παράταση μάλιστα, θα μπορεί να φτάσει και μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2024.

https://www.athenstransport.com/2023/12/...ropologia/
Έχουν ξεπεράσει τα όρια του γελοίου στην κυβέρνηση. Περιφρονείται επιδεικτικά το Ελεγκτικό Συνέδριο και, αφου άφησαν σκόπιμα τον διαγωνισμό στο συρτάρι, τώρα ερχονται και λένε "αμαν, τι κακό μας βρήκε, πού να φανταστούμε ότι ο κόσμος θα γυρίσει στα λεωφορεία κι εμείς λεωφορεία δεν έχουμε. Άσε που το κακό δικαστήριο φταίει"..  
Αυτοί είναι όμως, που λέει κ ενας συμπαθής πολιτικός. Απροκάλτπτη αβάντα στα ΚΤΕΛ και σκυφτό κεφάλι για άλλη μια φορά στην αρβανίτικη μαφία που κυβερνά την Αττική 200 χρόνια ... Να δώ τί θα σκαρφιστούν , αν όντως μειοδοτήσει κανενα αλλοδαπό εταιρικό σχήμα , όταν κ αν προχωρήσει ο "διαγωνισμός"
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 Επισκέπτης (ες)