Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Στόλος λεωφορείων ΚΤΕΛ που εκτελούν συγκοινωνιακό έργο του ΟΣΕΘ
Τα καλύτερα ΚΤΕΛ προσωπικά για μένα, είναι αυτά που εκτελούν το έργο του οσεθ στα δυτικά. Τόσο το Θεσσαλονίκης όσο και το Κιλκίς , δεν με άφησαν παραπονεμένο.

Χρησιμοποιώντας τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Κιλκίς , στα οποία μπήκα σε Vanhool και Μαν 5051 , με άφησαν ευχαριστημένο. Αρκετά καλοσυντηρημένα τα λεωφορεία , με όλες τις παροχές σωστές κλιματισμός,συμπεριφορά λεωφορείων,συχνότητες καλές . Το ίδιο με του Κιλκίς ισχύει και στου Θεσσαλονίκης, στα οποία μπήκα σχεδόν σε όλα τα λεωφορεία, αν όχι στα περισσότερα. Κορυφαία λεωφορεία του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης από Β σύμβαση , τόσο τα μαν όσο και το Citaro LE,όχι ότι και τα άλλα έχουν κάτι κακό . Οποία βλάβη είτε ήταν κλιματισμός είτε οτιδήποτε το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης τουλάχιστον , έκανε την αποκατάσταση ΑΜΕΣΑ.

WiFi μόνο στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης έχω πετύχει, αν και τώρα δεν λειτουργεί καλά, αλλά αδιάφορο. Τα υπόλοιπα δυο ΚΤΕΛ που έχω χρησιμοποιήσει, δεν είχαν Κιλκίς και Σερρών .

ΚΤΕΛ Σερρών υπήρχαν κάποιες  φορές, που τα λεωφορεία δεν είχαν επαρκή κλιματισμό. Κάποια Citaro παλιά 2πορτα δεν τραβούσαν καθόλου καλά και δεν είχαν κλιματισμό σωστό. Το Μαν η το 5 η το 6 δεν είχε καλό κλιματισμό στο 69 .

Έλεγχοι, τον πρώτο καιρό κάνανε και στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης. Έχω πετύχει και σε 51,54,56,81 . Στο 56 πλέον, μόνο ένας οδηγός κάνει έλεγχο πλέον.

Οι συχνότητες αρκετά καλές πραγματοποιώντας το 100% των δρομολογίων. Και σε Θεσσαλονίκης , Σερρών και Κιλκίς .

Το ΚΤΕΛ Χαλκιδικής δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Όμως βλέπω αρκετά λεωφορεία του με χαλασμένες επιμετωπίδες
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Στόλος λεωφορείων ΚΤΕΛ που εκτελούν συγκοινωνιακό έργο του ΟΣΕΘ - από GiannisB - 24-09-2020, 12:07 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)