Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Στόλος λεωφορείων ΚΤΕΛ που εκτελούν συγκοινωνιακό έργο του ΟΣΕΘ
(23-09-2020, 11:29 PM)irisbus57 Έγραψε: Έχω μπει στο 22, το έχω δει πως είναι με τις ταινίες. Σίγουρα δεν αποτελεί εικόνα λεωφορείου προτύπου και σίγουρα δεν είναι η εικόνα που λέγανε ότι θα έχουν τα ΚΤΕΛ «διασώστες». Τουλάχιστον εκτελούν όλα τα δρομολόγια. Επίσης τα ελάχιστα εφεδρικά οχήματα (σε όλα τα ΚΤΕΛ πέρα της Θεσσαλονίκης) ουσιαστικά τους ωθεί να τα κυκλοφορούν όλα καθημερινά χωρίς να έχουν χρόνο να στέλνονται τακτικά για μικροελέγχους, μικροεπισκευές κλπ. Δεν ξέρω άμα δεν τα συντηρούν, πάντως οι οδηγοί μετά από κάθε δρομολόγιο ελέγχουν σχεδόν κάθε λεπτομέρεια μέσα και έξω, ίσως είναι απλώς από ενδιαφέρον των οδηγών για «τα οχήματα τους». 

Πριν την μετατροπή σε 2Κ-3Κ, σχεδόν όλες οι γραμμές στον ΑΣ Ικεα ήταν παρκαρισμένες στις ρεμίζες τους και ο κόσμος επιβιβάζονταν αρκετά νωρίτερα. Πλέον μόνο στο 72 υπάρχουν τα λεωφορεία στη θέση τους, σε όλες τις άλλες γραμμές απλώς πάνε μερικά λεπτά πριν την ώρα αναχώρησης.
Να κάνεις έναν περιμετρικό έλεγχο οκ, αλλά να κοιτάζεις τα νερά ή τα λάδια σε κάθε δρομολόγιο, είναι είτε υπερβολή, είτε δείχνει φόβο για βλάβη.

Μιλούσα σε όλες τις Αφετηρίες. Από την Σίνδο μέχρι τον Χορτιάτη. Είναι απαράδεκτο στην Σταυρούπολη πχ να είναι 10 λεωφορεία παρκαρισμένα, ο κόσμος να περιμένει όρθιος (στο κρύο ή την ζέστη) και να το φέρνουν πριν φύγουν. Νοοτροπίες Δημοσίου που είναι απαράδεκτο να υπάρχουν, την στιγμή που στην ΟΣΥ σε πολλές γραμμές, οι οδηγοί κάνουν διάλλειμα με τον κόσμο μέσα!
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Στόλος λεωφορείων ΚΤΕΛ που εκτελούν συγκοινωνιακό έργο του ΟΣΕΘ - από MrVanHool - 23-09-2020, 11:37 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)