Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Στόλος λεωφορείων ΚΤΕΛ που εκτελούν συγκοινωνιακό έργο του ΟΣΕΘ
Αυτές τις μέρες ήταν η πρώτη φορά που μπήκα στα οχήματα των 4 ΚΤΕΛ που συμμετέχουν στο συγκοινωνιακό έργο της Θεσσαλονίκης.

Για το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης δεν χρειάζεται να πω κάτι, όπως είναι εμφανές, βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και παρά τον μεγάλο τους αριθμό, δεν υπάρχει κάποιο να ξεχωρίζει σε αυτό ακόμα.

Το ΚΤΕΛ Κιλκίς που έχει πρωτοτυπήσει στις επιλογές του, ξεχωρίζουν τα VanHool newA330, τα οποία έχουν τρομερό βήμα στον δρόμο (εν αντιθέσει με όσα ξέραμε από την Αθήνα), ιδιαίτερη διαρρύθμιση και σταθερό πάτημα στον δρόμο.

Τα οχήματα των ΚΤΕΛ Σερρών, αλλά κυρίως του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής δεν τιμούν το έργο που γίνεται. Ειδικά στο δεύτερο (που αριθμεί 9 λεωφορεία τώρα), σχεδόν σε κανένα λεωφορείο δεν λειτουργεί η πλάγια και η πίσω προμετωπίδα. Οι πόρτες δεν μπλοκάρουν και δεν κλείνουν (έπρεπε να βγάλουν τους πόλους απο τις μπαταρίες για να ξεκολλήσει), εν λειτουργία χάνουν αέρα, ρετάρουν.. Αρκετά φέρουν μικροχτυπηματα, με αποκορύφωμα το 22 που έχει σπασμένο μπροστινό τζάμι, κολλημένο με χαρτοταινία!!

Μακάρι να μοιάσουν λίγο στον επαγγελματισμό που επιδεικνύει το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στην άσκηση του συγκοινωνιακού έργου της πόλης..
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Στόλος λεωφορείων ΚΤΕΛ που εκτελούν συγκοινωνιακό έργο του ΟΣΕΘ - από MrVanHool - 23-09-2020, 10:08 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 Επισκέπτης (ες)