Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Πρόγραμμα δρομολογίων / Προσωρινές συγκοινωνιακές ρυθμίσεις
#61
(18-09-2019, 11:08 AM)dim_thess Έγραψε: Οι αλλαγες στις γραμμες απο το κλεισιμο της βενιζελου
23 απο σταθμο,εγνατια μεχρι το πεταλο της αριστοτελους και επιστροφη εγνατια δυτικά(προς το παρον επιστροφη δειχνει απο αντιγονιδων παρ ολο που το ανωθεν τμημα της βενιζελου θα ανοιξει)

24 πλατεια ελευθεριας ερμου,μακενζι κινγκ,κεραμοπουλου,αγιας σοφιας,εγνατια δεξια.

25 εγνατια,αριστοτελους πεταλο,επιστροφη

26Επιστροφή.βενιζελου,ερμου,δραγουμη,πολυτεχνειου,26 Οκτωβρίου,λαγκαδα

35 επιστροφη.η ιδια με του 26

58 βενιζελου ,ερμου,μακενζι κινγκ,κεραμοπουλου,αγιας σοφιας,εγνατια

Αρκετά καλές αλλαγές, ώστε να εξυπηρετηθούν όλες οι περιοχές! Θετικό ότι ήρθε το 25 στην Αριστοτελους ώστε να αποσυμφορηθεί λίγο και το 57 που πολλοί το παίρνουν για να μην περπατάνε από/προς τη Βενιζέλου!!!

Οι επιστροφές του 26 & 35 αν και λίγο μεγαλύτερες σε μέγεθος και διάρκεια εξυπηρετούν μια περιοχή που δεν εξυπηρετεί κανένα λεωφορείο προς την κατεύθυνση αυτών των δυο! Θετικό επίσης που δεν επέλεξαν και για αυτά την Αριστοτελους γιατί θα γινόταν μεγάλος χαμός!

Το 24 και το 58 αρκετά θετικές διαδρομές που επίσης εξυπηρετούν, όπως εξυπηρετούσαν και πριν, έναν πολύ κεντρικό άξονα, απλά αυτή τη φορά την Ερμού και όχι την Εγνατία (ειδικά το 24 που είναι γραμμή κέντρου, καλό θα ήταν να μείνει και από εκεί...)! Το 58 επίσης θετικό που δεν πάει από Εγνατία στις στάσεις με τον περισσότερο κόσμο ώστε να μην το παίρνουν επιβάτες προς Χαριλάου, Πυλαία, Θεαγενειο κλπ και να προτιμούν τις υπόλοιπες γραμμές, ώστε αυτό να αποσυμφορηθεί!

Το μόνο αρνητικό είναι το 23 το οποίο παρακάμπτει πολύ μεγάλο κομμάτι... καλύτερα να πήγαινε κανονικά μέχρι Βενιζέλου, μετά όπως το 58 και στη συνέχεια είτε ευθεία πάνω από την Αγίας Σοφίας μέχρι Αγίου Δημητρίου, είτε να υπήρχε συννενόηση με την τροχαία να στρίβουν οχήματα και αριστερά στην Εγνατία από το φανάρι της Αγίας Σοφίας καθόλη την διάρκεια των έργων! Θα μπορούσε να στρίβει αριστερά Εγνατία, να περνούσε από Αλκαζαρ και δεξιά Βενιζέλου (είναι επίσης κύκλος βέβαια)! Επίσης καλό θα ήταν να βάλουν μια προσωρινή στάση μόνο για το 23 λίγο πριν την κεντρική στάση των 20,21,29,32,34,57 στο Πέταλο για να διαχωρίζεται ο κόσμος...!
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Πρόγραμμα δρομολογίων / Προσωρινές συγκοινωνιακές ρυθμίσεις - από irisbus57 - 18-09-2019, 06:35 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)